reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

mufko z okazji Waszej trzeciej rocznicy ślubu, życzę Wam dużo spokoju,
wiary w przyszłość oraz dobrej, bezinteresownej i wiecznej miłości,
bo tylko dlatego warto żyć.
Idźcie przez życie z dobrocią w sercu,
Otoczeni ludźmui, których Kochacie,
Silni poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia - nierozłączni!

reklama
Mufko ,wszystkiego naaaajlepszego z okazji 3 rocznicy ślubu.
Niech Wasza miłość trwa wieczność.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No dziewczynki,ja podobnie jak wagnies do jutra na zwolnieniu także dopiero wstałam i czekam,aż mi żółtko dojdzie.
Mierzę sobie właśnie tempkę i myślę sobie,że poproszę was o radę.
Zauważyłam,że moja szyjka macicy jest bardzo wysoko_O czy to świadczy-wiecie może?
@ mi się 10 dni spóźnia,a w czwartek do ginekologa.
Wszystkie Was dziewczyny baaardzo serdecznie pozdrawiam.
:-):-):-):-):-):-):-):-)

Kiniusia co do szyjki to nie wiem... ale na glownym mozesz oto zapytac - bo wiem ze kiedys juz to sie przewijalo...
a jaka masz tempke?

Witajcie dziewczynki!
Jak ja się za Wami stęskniłam.... Przepraszam, że się nie odzywam, ale w oststnich dniach nie mam na nic czasu i jeszcze tak będzie przez jakieś dwa tygodnie :-( Mam nadzieję, że nie dłużej.

Mufka, Wszystkiego co najlepsze z okazji Waszej Skórzanej Rocznicy :-)

Kiniusia, ale mam wyrzuty, że wcześniej nie udało mi się zajrzeć :-( i Ci powiedzeć, ze cały czas o Tobie myślę, trzymam kciuki i wierzę, że wszystko bedzie dobrze. Na temat lekarza nic nie powiem, bo byłyby to słowa bardzo niecenzurowane.
A może udałoby Ci się wcześniej iśc do tego Twojego lekarza? Może Cie przyjmie wcześniej nizw czwartek? Pytałaś?

Isikora, jak ten czas leci. Już tylko 5 dni :-):-D Wspaniale!!!

Witam serdecznie nowe dziewczyny Lacoste i Leo. Trzymam za Was kciuki

Kochane moje, całuję i ściskam Was wszystkie razem i każdą z osobna. Niestety teraz nie uda mi sie więcej napisać, bo nie długo muszę wyjść. Mam nadzieję, że wieczorkiem uda mi się coś więcej napisac, a jak nie to może jutro. Powinnam mieć trochę czau około 16:00. W końcu....
Trzymajcie się cieplutko.

mufko z okazji Waszej trzeciej rocznicy ślubu, życzę Wam dużo spokoju,

wiary w przyszłość oraz dobrej, bezinteresownej i wiecznej miłości,
bo tylko dlatego warto żyć.
Idźcie przez życie z dobrocią w sercu,
Otoczeni ludźmui, których Kochacie,

Silni poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia - nierozłączni!
kwiaty.jpg
isikora no faktycznie to juz lada moment skoro sekundy juz odliczamy...
suwaczek ekstra

Isikor ale ci fajnie, ja znowu bym chciala wesele :tak::-D:-D:-D
a staranka zaczynacie wg planu? ;-)
ide z malym 1 raz na karuzele prawdziwa, mam nadzieje, ze bedzie fajnie :tak:

Dziewczyny ,ja chyba wariuję!!! :baffled:

Wczoraj rano plamienie się skończyło.Tempka różna-zależy gdzie zmierzę:sorry2:.
Od 2 dni częściej chodzę siusiu.Szyjka wysoko-twarda.Śluzu w miarę dużo takiego białawego.
Ja sobie chyba już wmawiam ciążę albo nie wiem co jest grane.Dziwi mnie ta szyjka.
Kolejnego testu nie robie i czekam sobie na czwartkową wizytę u ginekologa-i tak babka mnie wcześniej zapisała na moją wielką prośbę.Zobaczymy co on mi powie.
Już się doczekać nie mogę:tak:,ale i tak się boję:cool2:.
Przytulam Was wszystkie i serdecznie pozdrawiam :-D.

czesc dziewczynki !!! Ale sie tu dzieje !! egzaminy,sluby,rocznice :-) Fajnie tak :-)

Mufka gratuluje powaznego wieku malzenskiego :-)
Na wesele tez bym poszla,tylko nikt ze znajomych sie nie chce hajtac,namawaim kuzyna ale jego laska nie chce,ona jakas dziwna.Chlop chce ona nie.Moze ja powinna wyjsc za maz poraz wtory za swojego slubnego?? Kiecka jeszcze wisi w szafie ;-)Ilona masz stresa???
ok uciekam !!! buzka dla wszystkich !

reklama
Od jutra oszczędzam na bilet dla teściowej co najmniej na księżyc tam będzie bezpieczna bo inaczej ją w końcu uduszę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiem czy ona ma jakiś radar ale cholerka zawsze wie co [powiedzieć żebym się cała zagotowała w sobie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Można grzeznie mówic tłumaczyć i jak gorchem o ścianę w końcu któregos dnia jej nawtykam i to za wszystkie czasy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry