reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Idarnowska wyslalam Ci swój numer na email, wiec czekam na wieści:-)

Witaj Izabelko:-) Super że Oski dochodzi do siebie. Buziaki dla was:-)

reklama
Elza mam już telefon zapisany :-):-):-).Dziękuję.Odezwę się na pewno.
Izabelko witaj :-):-):-):-):-)

Do bani - on gada o pierdolach i udaje, że nic się nie stalo. Ja piore, gotuje itp., bo musze i olewam go na calej lini. Ale luzik, przerabialiśmy to z milion razy przerobimy i milion pierwszy, A ja dalej bede naiwnie wierzyć, że on się zmieni.

Ok ja uciekam i chyba juz sie tu dziś nie odezwe. Musze na chwile odejść od kompa, a on znając życie szybko zostanie zajęty. Na dopominanie się nie mam ochoty, wiec zrobie lulu.Dobranoc Kobitki:-)

cholerne życie....
witaj pani żono :-):-):-):-):-) jak ja bym chciała wrocic do tych dni po slubie, takich przepelnionych sczesciem i wiarą,ze nasze malzenstwo bedzie inne, idealne,bez klotni itp ;-)

Witam to ja sie melduje jak ranny ptaszek nr 2:-)

Jak tam wasze samopoczucie dziś? Mnie skoczyla dziś tempka o kolejne 2.5 stopnia i korci mnie zrobić jutro test. Byloby to na dwa dni przed spodziewaną @ i nie wiem czy to ma sens. A pozatym nie czuje sie jakoś fasolkowo. Pozyjemy zobaczymy.

reklama
skonczylam wlasnie kasiazke; byla super; maly nie dawal mi czytac :-)
rano wylal w lozeczku pol butelki oliwki grrrrrrrrrrrrr

Do góry