reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Sabinko co sie stało :-:)-:)-(. To coś poważnego????
Ojejciu :szok::szok::szok:

Bastra ciesze się,że wierzysz w moja fasolkę :-):-):-)

reklama
Idarnowska ty sie tu nie lam, tylko zdjecia pokazuj --ale z cenzurka zebysmy sie nie zgorszyly hehe poczekaj spokojnie, w koncu to 1 cykl staran!!!
Niesamowita, to przykro, ale Tobie sie cosik stalo??? chyba nas nie zostawisz :-:)-:)-(
Ewcia ja tam sie nie przejmuje malymi klotniami; juz saczymy drinki i ogladamy "Epidemie", po raz n-ty zreszta :-p
Bastra a co u Ciebie??

Izabelko jutro wyślę zdjęcia dobrze? :-D:-D:-D:-D:-D.
Heh poczekam do 30 i zrobię test :-):-):-)
znowu coś mnie mdli :-)

no ja mysle :-):-D:-D
mam ubaw po pachy; maz mysli,ze jak wypilam drinka to zapomnialam co mi nagadal i chec mu sie na barabara zebrala :crazy::crazy::crazy:
ojjj niedoczekanie jego :-p:-p:-p:elvis:
po filmie lece spac wiec dobranoc

Witam kobietki:-),choc pewnie wy już śpicie:happy2:
Ewciu wyjeżdzamy jutro gdzieś w strone Mazur. Wrocimy pewnie w nastepna niedziele. Tak ze chcialam sie z wami pozegnac. Mam nadzieje ze o mnie nie zapomnicie:happy2:
IDarnowska no witaj:-) Prosze tu zadnych zalamek nie odstawiać, test robiony ciut za wcześnie mogl zle wykazać. Ja tam poczekam na test robiony 30 i mocno wierze, ze maleństwo już u Ciebie w brzuszku:-)
Izabelko to widze, ze fajne atrakcje macie:-). A z chlopami to tak juz jest.
Niesamowita co to za komplikacje zdrowotne?. Ostatnio pisalaś, że jest wszystko w porzadeczku. Pewnie tu napiszesz co i jak wiec doczytam jak wroce.
Bastra, Puchatku, Attatko, Asiu, Ewciu, Izabelko, Gosiu, Meggi, Lenna, Reniferku, Niesamowita, Wagnies, IDarnowska, Kiniusia, Sreberko(jesli kogoś pominelam to przepraszam) zycze wam milego nastepnego tygodnia i jak wroce to poczytam co tam sie dzialo, a moze ktoś mi jakiś skrocik zrobi:-)
P.bede tesknila:zawstydzona/y:

No udalo mi sie jeszcze dopasc kompa - wyjezdzam:-) Attatko poodpoczywam za Ciebie:-) Zycze wam wszystkich udanej niedzieli.Pa,pa:-)

:-D:-D:-DDziendoberek :-):-):-)
alez dzisiaj pospalam.... do 9 jak dla mnie to i tak dlugo:-D
Jak sie miewacie w ten upalny dzionek? Ja juz zdycham tak duszno. Jakos swieze powietrze nie chce wpasc mi do domq :-(. Wlasnie ide zrobic sniadanko i wybieramy sie z moim kochanym na rowery ...mam nadzieje ze nie padniemy w polowie drogi...ale mamy caly dzien dla siebie:-D:-D:-D
Pozdrawiam was wszystkie i dozobaczenia
elza ab Wypoczywaj kochana ile mozesz....:-):-):-)

Dzień dobry kochane..
Elza wypoczywaj,wyleguj się,baw się dobrze,popijaj co trzeba i wogóle ach miłęgo tygodnia wam życze....:tak::tak::tak:

Idarnowska nic sie nie martw,30 się wsyztsko dowiesz,najlepiej to sie nie nastawiać na nic,a będzie niespodzianka,w końcu to dokłądnie pierwszy cykl,niektórzy walcza ju.ż długo...:szok::tak:;-)i sie nie poddają...buziaki...

Sabinko no ty mnie kochana nie strasz,dziubku bo ja juz wystraszona,co sie stało,ty tu pisaj śmiało nam.bo my ze strachu poumieramy...ale mam nadzieje,ze z nami będziesz cały czas...szkoda ze teraz nie,bo już było blisko,a wy tak .ślicznie z dizdizą byscie wyglądali...

Bastra nie rozpisaąłaś się ostatnio dużo,zatem dzisiaj kochana napisz co porabiasz,miłęgo rowerkowania z mężulem...:tak::tak:.

Izabelko tez oglądałam epidemie po raz n-ty,hehe,non stop powtórki w tym tv.a ty niedobra z mężem nie chcesz bara bara,ale zgadzams ie z ato ze sie kłócił,heh należy mu sie....

Elza już tęsknimy.....:baffled::sorry2::dry:

Atatko kochana buziakujemy was z Matim...

reklama
Witajcie :-):-):-):-).
Fajnie sie wyspać w swoim łóżku :-D:-D:-D:-D:-D.
Tempka 36,9:rofl2::rofl2::rofl2:, może nie bedzie tak źle :tak::tak::tak:

Do góry