reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Puchatka najwazniejsze ze jestes caly czas dobrej mysli a napewno sie uda i bedziesz miala wspaniale dziecko.Zycze ci tego z calego serca.:tak::-):-):-):-)

Ja juz zmykam spac,nie najlepiej sie czuje.Moje dziecko tez nie dawno zasnelo bo sobie zrobila dzis drzemke poznym popoludniem i tego sa pozniej skutki.Dobranoc i jak to Ewcia czesm pisze zycze wam stosunkowo udanej nocy:-):-):-):-):-)

reklama
czesc
nie zagladalam,bo calymi dniami jestem poza domem ;-) jutro jedziemy na pare dni pod domek, wiec do uslyszenia
trzymam kciuki za was i mam nadzieje,ze jak wroce, to bedzie sporo zaciazonych :-D

Czesc :-):-):-)
Widze ze NieSamowitej nie zaczol sie dobrze weekend...:-(.Bardzo mi przykro.Miejmy nadzieje ze z tym kregoslupem to tylko bol z powodu szarpniecia i wszystko ustapi.A z czyjej to bylo winy. Co sie stalo? jesli nie bede wscipska?
Trzymaj sie.
A ja dzisiaj robilam test i wyszla krecha w ilosci sztuk jedna.Ehhhh pewnie tam byly dwie tylko sie skleily :-p:-p Ale kolejny miesiac sie zacznie i bedzie ok. Tylko teraz czekam na ta wstretna @ .Pomylilam sie w obliczeniach i najdluzszy w tym roku cykl mialam 47 dniowy a dzisiaj mam 49 dzien i nic mnie nie boli.
Moj mezus wlasnie zbiera sie do pracki wiec musze dac mu buziaczka na caly dzien bezemnie:-D:tak:

Najwazniejsze ze im sie nic nie stalo.A samochod rzecz nabyta.
Ostatnio mi ktos opowiadal o rodzinie ktora wracala samochodem.Ojciec matka i coreczka ktora miala operacje i jezdzili do innego miasta na jakies wizyty pooperacyjne. Chyba na dializy.Nie pamietam,mniejsza o to. W domu zostala jeszcze jedna coreczka.Jechali tacy szczesliwi ze wszysto ok ze ich coreczka bedzie zyla bo dializy sie przyjely. W drodze powrotnej mieli wypadek.Ojciec i coreczka zmarli na mijscu matka w ciezkim stanie.nie wiem czy przezyla.Pomysl co czulo to dziecko ktore zostalo w domu.......:zawstydzona/y:

Niesamowita cale szczescie nikomu sie nic nie stalo; a z kregoslupem mozliwe,ze wlasnie do szarpniecia i bedzie moze w gorsecie...

NieSamowita najważniejsze, że nic się nie stało poważnego, z tym kręgosłupem to napewno nic groźnego.
Bastra to całkiem prawdopodobne, że kreseczki się skleiły. Może w następnym teście za parę dni się rozkleją. ;-)

Witajcie,

Ja dopiero wstalam i zaraz mamy jechac do tesciow... mielismy jechac o 6 ale niestety wczoraj zabalowalismy u znajomych i wrocilismy dopiero o 2 :szok:

Puchatka wazne ze lekarz Cie uspokoil! Mam nadzieje ze humor sie poprawil.

Bastra przykro mi bardzo ze tylko jedna krecha :-(

Asialc fajnie miec takich znajomych. I zycze Wam udanego wyjazdu!

NieSamowita strasznie mi przykro z powodu tego wypadku Twojej rodzinki... mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy. Siostra pewnie bedzie musialam pochodzic troche w jakims usztywnieniu.
A samochod raczej sam nie zjechal z drogi tylko kierowca stracil panowanie... ale auto rzecz nabyta...

Dziwen dobry...
Niesamowita no przykro mi w zwiazku z tym wypadkiem,dobrze,z enie był aż tak groźny i rodzinka jest cała i zdrowa,,tylko w szoku,ale nic im nie jest wiec sie ciesze...buziaki
Puchatko no to dobrze,ze ginek taka dał ci wiadomośc,wszystko oki i buziaki,,,
Bastra ja tez chce buziaka na dzien,hahaa
Wagnies miłęgo wyjazdu do teściów...
Izabelko miłego wyjazdu..
Wogóle cąłej reszcie babiczek,nie bede wymieniała miłego dniaa...

reklama
Dzień dobry :-)

NieSamowita, całe szczęście, ze nic Im się poważnego nie stało. Doskonale wiem co czułaś. Nie dawno czułam to samo i też na szczęście bliskim sie nic nie stało, chociaż samochód skasowany. Trzymaj się kochana.

Dzięki dziewczynki :-)
Ja już myślami w górach. Właśnie sprzątam (teraz zrobiłam sobie chwilowa przerwę żeby jeszcze do Was zajrzeć), pakuję się, robimy ostatnie zakupy i jutro rano w drogę :-):-D

Miłego weekendu kochane.

Trzymam kciuki za staranka i zdrowie dziewuszki. Mam nadzieje, że czuje się coraz lepiej po operacji.

Trzymajcie się!
Pa :-)

Do góry