reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Puchatko ja wam też życze wszystkeigo najlepszego,,dużo wszystkiego i jeszcze więcej,,,a przede wszytskim spełnienia tych najskrytszych marzeń!!!!!

reklama
Hausfrau ,witaj wśród Nas.:tak:

Wszystkie Was dziewczynki,bardzo serdecznie pozdrawiam!!!

Niesamowita ,wow!!!Ale nowinki tu widzę...:cool2:

Nie odpisuję wszystkim,bo muszę obiadek robić...:wściekła/y:
Buziam Was!!!

heeeej dziewczynki

jestem odcieta od swiata w czwartek mielismy tu WIELKA burze, ktora potem przeksztalcala sie w dwa tornada i to do diabla nad moim miasteczkiem, mamy tu koszmar, powyrywane drzewa, brak pradu, niektorzy nie maja nawet wody:-(
w kazdym badz razie tam gdzie ja mieszkam to 50 letnie drzewa albo polamane od pierdunow albo powyrywane:-(,leza na ulicach lub dachach
ja skrobie sobie teraz z pracy- mam nadzieje ze szybko do was wroce

Puchatka- wszystkiego najlepszego z okazji 2-giej rocznicy
Ewcia- tobie rowniez wszystkiego naj , naj , naj z okazji urodzinek

ok ja uciekam
trzymajcie sie cieplutko

Witajcie popołudniowo :-)

Ja znowu na króciutko.

Ewcia, WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ..... :-D 100 LAT, 100 LAT!!! :-D

Hausfrau, witaj wśród nas :-)

fifi, ja czesto ogladam programy Nigelli na TVN Style i wiele potraf już zrobiłam. Masz rację, że łatwe do przyrządzenia a do tego bardzo dobre :-)

Puchatko, wierzę, że uda Wam się poświetować nawet późnym wieczorkiem :-)

My o Natalkę staraliśmy się prawie cztery lata a teraz o drugie ponad dwa.

Muszę lecieć. Postaram się zajrzeć wieczorkiem.

No dobra lasencje kochane.:happy::happy::happy::happy: Ja zmykam. Jade porozgladac sie za jakimis meblami, lodowkami, plytami grzewczymi itd.................:cool2::cool2::cool2:
Odezwe sie wieczorkiem;-);-);-)
Milego popoludnia.

reklama
dzięki za życzonka laseczki...

OO co ja widze Niesamowita zmiana planów,,,najpierw domek,dzidzia,,hmmm pozmieniało sie tuutaj ..
A co u reszty,,czy ja jeszcze czegoś nie wiem...:-p:zawstydzona/y:

Dobra ja zmykam sobie na wioseczke,,,musze piffeczko postawic,,buziakii...

A to dla wassss
bierzta co chcecie..
No i tooo

Do góry