reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

hej babeczki:-)

podlaczyli mnie huraaaaa

wiec zabralam sie za porzadki bo normalnie tak dom wyglada jakby to przez niego przeszlo tornado a nie przez podworko ;-)

wiec pranko odkurzanko i kurze, co sie z tym laczy wagary w szkole :zawstydzona/y:no musze zajac sie domkiem bo nie wytrzymam :-pa szkola az do piatku , wiec dzis se odpuscilam

Ataata brzunio swietny naprawde, jak mnie sie poszczesci to niedlugo tez taki bede miala :-)a twoj brzunio to na chlopczyka wyglada :-)pozdrawiam i poglaszcz ode mnie twoj skarbek

reszte dziewczyn buziam i sciskam :-)

reklama
Dzień Dobry z rana! Mąż mnie dzisiaj obudził wychodząc do pracy więc korzystam i przeglądam posty
c045.gif

Życzę wszystkim fajnego wtorku!

Czesc laseczki,
Wagnies jak sama sie zaraze ciaza to na pewno pozarazam i Was...ale w tym cyklu sie na to nie zanosi:-:)-:)-:)-:)-:)-(
Asia trzymaj sie kochana. Dobrze bedzie. Twoja corcia bedzie spedzlala czas z rozwesnikami, wiec na pewno dobrze jej bedzie:-):-):-):-):-) Nie masz sie co martwic, chociaz wiem, ze kazda mama mocon przezywa przedszkole:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ataata super brzunio. Juz chyba wspominalam cos o zazdrosci:baffled::baffled::baffled:
NieSamowita powodzenia w szukaniu butkow:-p
Buziaki dla wszystkich dziewczyn:elvis::elvis::elvis::elvis:

Witam:-):-):-)
Ja już w pracy czyli rozpoczynam kolejny dzionek. Słoneczka coś nie bardzo, ale i tak jest ok.
Attatko ależ Ci ten brzuszek rośnie w szybkim tempie:-)Słodki:-)
Buziaki ślę , macham i zycze miłego dzionka:-)

Witajcie!!!
Ataata brzuszek wprost boski ślicznie ma mieszkanko to Twoje maluśkie wielkie szczęście:-):-)
Asiu Gratulacje dla Natalki przedszkolaka mam nadzieję że szybko sie tam zaaklimatyzuje i będzie z chęcią biegać do przedszkola ja swoje do dzis wspominam miło:tak::tak:
Wagnies staram się tylko żal mi było wczorajszego dnia kolacyjka zaplanowana na weekend i inne przyjemności też ;-)
Gosiu jak zdrówko?? no i przeżycia miałaś nie lada ale dobrze że juz po choć teraz trudno zaufać pogodzie nawet u nas wyczynia różne harce:tak::tak:
Hausfrau witaj na staraczkowym wąteczku:tak:

Reszcie staraczek miłego i spokojnego dnia i wybaczcie że nie wymienę wszystkich ale skleroza :-)
Poza tym muszę Wam napisać że miałam dzisiaj w nocy dziwny sen śniło mi się że jestem w ciąży tzn. to akurat nie pierwszy raz ale w tamtych snach zawsze działo się coś złego a tu było tak spokojnie pamiętam z tego snu swój brzuszek i to że konieczne szukałam łóżeczka dla maluszka zawsze mnie dołowały takie sny a ten nie oby był dobrą wróżba że po HSG będzie juz tylko lepiej:tak::tak:i wreszcie będzie wiadomo gdzie tkwi problem

reklama
wiem wiem fifi i dokładnie masz racje... jak tak chodze i sie przyjrze to duuuzo dziewczyn w ciązy chodzi, a wiesz teraz zauważam nawet te malutkie "młode brzuszki" więc powiem, że jest ich sporo. Z resztą nawet położna w mojej przychpodni powiedziała że sie strasznie dużo dzieci w tym roku urodziło i jeszcze duzo sie urodzi:tak:

Do góry