reklama
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Kurcze... pamietacie ta dziewczynke o ktorej Wam pisalam... dzis zadzwonil jej tata do pracy ze ma L4 bo dziecko ma bardzo zle wyniki. Przyszly badania histopatologiczne z Warszawy i okazuje sie ze jest to nowotwor zlosliwy III stopnia. Dziewczynka od wczoraj lezy w szpitalu na chemioterapii a po tym ma miec radioterapie. Wiec ta modlitwa i pozytywne fluidy dalej sa potrzebne zarowno jej jak i rodzicom....
Biedna dziecko:-
-
-
-
-(. I niech mi teraz ktos powie, ze Bog(jezeli istnieje) jest sprawiedliwy????? Otoz to. Boga nie ma. A wszystkie okropnosci na swiecie sa dzielem ludzi jak np. wojny, albo dzielem przypadku tak jak tragedie niewinnych dzieci.
Nie chce nikogo urazic swoja wypowedzia, ale takie jest moje zdanie.
Nie chce nikogo urazic swoja wypowedzia, ale takie jest moje zdanie.
lenna
Fanka BB :)
wagnies...fluidki cieple w strone malej:-(
fifi...a ty co juz kreche kladziesz na ten cykl...???? no co ty...nadzieja umiera na koncu...
ataata...wszystkie sie twoim brzuszkiem zachwycaja....musze sprawdzic to tez sie pozachwycam:-)
puchatka...w takim badz razie spelnienia snow
elza, niesamowita:-):-):-):-)
hausfrau (grüße ;-)) wychodza w ogole niemieckie literki?:sick:
wszystkie pozostale super babki pozdrawiam:-):-):-):-)
fifi...a ty co juz kreche kladziesz na ten cykl...???? no co ty...nadzieja umiera na koncu...
ataata...wszystkie sie twoim brzuszkiem zachwycaja....musze sprawdzic to tez sie pozachwycam:-)

puchatka...w takim badz razie spelnienia snow

elza, niesamowita:-):-):-):-)
hausfrau (grüße ;-)) wychodza w ogole niemieckie literki?:sick:
wszystkie pozostale super babki pozdrawiam:-):-):-):-)
Lenna spisalam ten cykl na straty. A moze nie powinnam. jestem w 19 dc, wiec pewnie testy nic nie wykaza, bo najwczesniej wychodza 6 dni od zaplodnienia, ale najlepiej po spodziewanej @ robic. Ale ja jetsem taka napalon, ze dzisiaj zrobilam juz czwarty tes. I jak poprzednie wyszedl negatywny. Wiec, raczej nie jestem w ciazy:-
-
-(
lenna
Lenna spisalam ten cykl na straty. A moze nie powinnam. jestem w 19 dc, wiec pewnie testy nic nie wykaza, bo najwczesniej wychodza 6 dni od zaplodnienia, ale najlepiej po spodziewanej @ robic. Ale ja jetsem taka napalon, ze dzisiaj zrobilam juz czwarty tes. I jak poprzednie wyszedl negatywny. Wiec, raczej nie jestem w ciazy:--
-(
19 dc....ja mam dopiero wtedy owulacje...zreszta mam ja roznie....czasem 7dc...moja owu robi mnie w balona...ty nie trac czasu na testy tylko maltretuj swojego samca ile wlezie....pewnie ze nie wyjda testy...za wczesnie...nie trac kasy na testy....przytulaj sie jeszcze...konsekwencje przyjda potem

Lenna jakby to powiedziec tak zgrabnie?? Hmmmm
Moj samczyk jest wyeksploatowany do cna. Ostatnio po upojnym wieczorze, nie moglam go w nocy do budzic zadnymi sposobami;-);-);-)
Biedakowi chyba sie skonczyl material genetyczny

Ja prawde moiac nie wiem kiedy mam ni plodne. To dopiero moj drugi cykl staran, a wczesniej ni ezwracalam na to uwagi, dlatego tez ostatnio staram sie codziennie, zeby go nie przeoczyc

:-):-);-);-);-).
Moj samczyk jest wyeksploatowany do cna. Ostatnio po upojnym wieczorze, nie moglam go w nocy do budzic zadnymi sposobami;-);-);-)
Biedakowi chyba sie skonczyl material genetyczny

Ja prawde moiac nie wiem kiedy mam ni plodne. To dopiero moj drugi cykl staran, a wczesniej ni ezwracalam na to uwagi, dlatego tez ostatnio staram sie codziennie, zeby go nie przeoczyc

lenna
fifi...ja tez specjalistka od wyznaczania dni plodnych nie jestem, ale swoje cykle juz troszke znam, tempka i sluz i takie tam...to by mi starczylo do wyznaczenia, ale ja mam jeszcze dodatkowo straszne bole owulacyjne...wiec owulacji nie przegapie....ale wtedy to tak boli, ze ani mi sie myslec o przytulaniu nie chce...glupio tak...:-);-)
reklama