reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

wchodze na watek i co widze:szok:
Puchatka- powodzenia kochana, mam nadzieje ze ci sie uda, naprawde wielka nadzieje, :-)kibicuje tobie tak mocno jak sobie:-), mysle ze juz wystarczajaco dlugo sie staralas, bede mocno trzymac kciuki, trzymaj sie kochaniutka :-)
Ataata- pewnie ze sie nie obrazimy ;-)ja tez Puchatce kibicuje tak pocichu najmocniej,
:-(mam nadzieje ze zabek ci przejdzie, smigaj do tego dentysty, bo jak ci jakies zakazenie z ropy przyjdzie to bedzie bieda, glaski dla brzunia i dla ciebie tez :-)

reszte mocno sciskam i pozdrawiam
moze ja tez trafie na majowki jak Bozia pomoze, @ mi sie spoznia 3 dzien :-)

reklama
gosia za ciebie rownierz trzymam kciuki:tak::-):-):-):-)oby to byla fasolka:-):-):-)

Mam nadzieje ze beda fasolki majowe bo jak na razie to na majowkach pusciutko......

Puchatka kiedy masz koniec pracy???? Nie wiedziałam, że będe to tak przeżywać ale też tak czuję, że Puchatka zafasolkowała i niedługo będzie
s010.gif

to masz hausfrau tak samo jak ja, przezywam razem z puchatka i gosia....co to bedzei jak ja bede swoje testy robic...kurcze ale mi serducho wali...:-)

lenna racja... co dopiero jak same będziemy testować :eek:
Byłam dzisiaj na ebay.de i tam można kupić testy owulkowe (25 sztuk plus 5 sztuk ciążowych) zerknij sobie, może Cię to zainteresuje :tak:

lenna racja... co dopiero jak same będziemy testować :eek:
Byłam dzisiaj na ebay.de i tam można kupić testy owulkowe (25 sztuk plus 5 sztuk ciążowych) zerknij sobie, może Cię to zainteresuje :tak:

hausfrau ja wczoraj tez coz znalazlam wysylkowo chyba 10 sztuk po 6,20 €...musze znowu poszperac...bo te z dm-u sa drogie jak nie wiem co...
albo taki link...Ovulationstest und Schwangerschaftstest zum günstigen Preis. Besonders schnelle Lieferung bei Eisprungtest.de. Alles für den Kinderwunsch. Ovulationstest zur Feststellung des Eisprungs. Schwangerschaftsfrühtest zur Feststellung einer Schwangerscha

reklama
do domku to ja już chcę bo rano to zdążyłam mężusiowi pokazać teścik z pytaniem czy nie mam zwidów potem się poryczałam potem on mi zrobił śniadanko zjadłam usłyszałam że wszystko będzie dobrze i poszłam do pracy a teraz to chcę się przytulić i nawet nie myśleć że to może być pomyłka:tak::tak:

Do góry