reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam:-):-):-)
Puchatku ty moj kochany gratuluje z calego serca!!!!!!!!!
Już wczoraj wiedziałam, bo na chwilę M. od kompa wieczorem odgoniłam, ale dał mi tak mało czasu,że nie zdążyłam odpisać. Boże jak sie cieszę, że Ci sie udalo. Już mi tak żal bylo, kiedy czytałam twoje pełne smutku posty. Teraz wszystko bedzie ok i w maju nam przedstawisz ktosia z Twojego brzuszka:-):-):-)

reklama
no ja na tym wąteczku spędziłam 5,5 miesiąca no to się jakos przywiązałam:tak::tak:

a tak z innej beczki czy ktoś wie gdzie jest Wagnies??:confused:
Elza
dziękuje chociaz ciągle mi jeszcze trudno w to uwierzyc może się udało bo sobie całkowicie totalnie odpuściłam nastawiając się tylko i wyłącznie na HSG:-):-) nie wiem ciągle jestem w szoku :szok::szok:

OOOO cholerka dziewczyny!!!! Mus się dziś zabrać do roboty!:tak:Faktycznie diabli wiedzą z tymi cyklami jak to jest....
Zaraz wstawię suwczek ;-)

Puchatku tak dziala magia wyluzowania sie:-) Nie myślałaś o dzidzi tylko o badanku i bęc-dzidzi w brzuszku się zadomowiła:-) Ja tak podejrzewałam, że sie stać może, ale nie chciałam zapeszac:-)
A ja czekam na kawkę i ciasteczka, które mi ma przynieść kierownik:-) Nie ma to jak sie dobrze w życiu ustawić:-):-D
No właśnie co z Wagnies?

Hi hi hi Ataata:-):-):-):-):-) Faktycznie wredota ze mnie:evil::evil::evil::evil::evil::evil:Ale jakos sie oprzec nie moglam
W dodatku jesetm pewna, ze dziewczyny chcialaby wiedziec jakiego balsamu do ciala uzywam:evil:
Lenna sie chyba niezle zbąblowała swoja figówka, bo jakos do tej pory jej nie ma

Kobietki zimno mi i tak strasznie spać mi się chce że całe szczęście że nikt nie widzi jak ziewam okropnie:tak: tak poza tym to sobie nie myślcie że jak aż tak obijam sie w pracy i mam tyle czasu na BB po prostu jak wysłam maile to czasem musze zaczekać żeby mi się załącznik załadował albo żeby mi sie pismo wydrukowało poza tym narazie to sobie ne wyobrażam że będe musiała powiedziec szefowi o ciązy ale na to jeszcze czas:tak::tak:

reklama
Do góry