reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Trzymamay kciuki Puchatko chociaz w sumie nie wiem po co.to tylko formalnosc. Lekarz da Ci do reki swistek, na ktorym bedzie naopisane: Pani Puchatka zafasolkowana:-):-):-):-)
Ja mysle, ze to nie brak szacunku tylko egocentryzm w polaczeniu z kalsycznym blondyzmem
Aha:dull::dull::dull: widze, ze sama zostalam. W takim razie ja tez sobie ide. Pa

Witam Was ciepło!

Moja serdeczna przyjaciółka stara się z mężem o dziecko od 2 lat. Staram się być dla niej oparciem na tyle na ile potrafię, lecz obawiam się, że pomoc z mojej strony nie ma już dla niej wielkiego znaczenia, gdyż najważniejsze jest, aby zajść w ciążę i doczekać się upragnionego dzidziusia.

Znalazłam informację, że SMYK organizuje w tą niedzielę spotkanie w Ogródku Jordanowskim w Warszawie z różnymi ekspertami i będą tam także przedstawiciele fundacji "Nasz Bocian" (na rzecz leczenia niepłodności i wspierania adopcji). Chciałam zasięgnąć Waszej rady czy znacie może tą fundację i co o niej myślicie? Czy zaprowadzić przyjaciółkę na to spotkanie?

Łooo jejku raptem 2 godzinki mnie nie było a tu tyle niesamowitości;-);-);-)
uśmiałam się jak diabli:tak:i widzę że dziś dzień pod znakiem heblowania:-)DO ROBOTY DZIEWCZYNY, do hebli marsz! oj chyba mi się udzieliło:tak:

gosiu jeszcze nie wszystko przesądzone, póki co jeszcze trzymam kciuki, przytulam
puchatko to nic nie zostaje jak wyczekiwać środy, to z pewnością będzie najprzyjemniejsza wizyta u ginka w całym Twoim życiu:-)
całą ekipę gorąco pozdrawiam i uciekam bo za godzinkę mam gości a trzeba się jeszcze wykąpać i takie tam. Buziaki i miłego wieczoru życzę:tak:

reklama
Cześć dziewczyny ,ja tak skromnie dzisiaj.
Troszkę mnie nie było,a tu takie wiadomości.
Puchatko ,gratuluję Ci z całego serduszka!!!
Co do tematu heblowania,to ja także dopisuję się do gangu...:-D
Ależ ja się NIESAMOWICIE uśmiałam...:cool2:
Buziaki.

Do góry