reklama
eliczek24
Fanka BB :)
eliczek te niesamowitości ukryły sie pod nickiem Fallen in love ale obawiam się że nazajutrz posty ukryte pod tym nickiem mogą zniknąć niepostrzeżenie tak jak wszystkie posty Niesamowitej![]()
Mufciu!!! Dzięki bardzo za wyjaśnienie.
Nieładnie, nieładnie, taki obciach sobie robić...
Właściwie to się domyślałam, ale człowiek jak tu zagląda to jest taki skołowany, tak dużo jest do czytania...
Że traci się najpierw czas, żeby przeczytać te wszystkie posty, a potem to już wątek umyka, bo są następne..
Buziaki dziewczyny i owocnej nocki!!!
eliczek24
eliczek pozdrawiam i dobrej nocki:-) spadam do wyrka bo Małż marudzi że chce jajo atakować a mnie nie ma w pobliżua więc..... do ataku
![]()
Owocnej nocki Kochana!!!
Wykorzystaj go na maxa!!!!
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Antiope tulę cię mocno i życzę dokonania dobrego wyboru. Ty jedna wiesz co dla ciebie najlepsze. I jeśli jednak już na 100 proc postanowiłaś o zerwaniu związku to chylę głowę przed tobą. Nie każda kobieta jest w stanie wyrwać się z toksycznego związku. Woli się męczyć byle mieć faceta przy sobie. Trzymam kciuki za nawiązanie nowego, tym razem pomyślnego związku z którego wyjdzie prześliczna fasoleczka
madigirl
Zadomowiona(y)
:-) Dziendobry wszystkim dziewczynkom!!!! Troche mialam do nadrobienia w czytaniu ale juz nadrobilam zaleglosci i postaram byc z Wami na biezaco:-)
Mamusiasynusia:-) gratuluje fasoleczki!!!! Ale Ci zazdroszcze.... Chociaz w sumie zazdrosc to zle uczucie wiec ujme to troche inaczej -ciesze sie ogromnie Twoim szczesciem!!!!!! Mam nadzieje ze u mnie tez niedlugo ktos zagosci. Moja @ ma juz 10 dni spoznienia i zamierzam zrobic tescik w sobote wiec moze juz ma goscia??
Przepraszam dziewczynki ze tak krotko i tylko odpisalam do jednej z was ale po pracy jestem i troszke mi sie oczka kleja. Mam nadzieje ze mi wybaczycie a ja w rewanzu wtedy napisze do kazdej z Was. Ciesze sie ogromnie ze moge brac udzial w waszych rozmowach!:-) Nawet sobie nie wyobrazacie ile ciepla plynie z tego forum. Jestescie wszystkie THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3majcie sie cieplutko i do napisania. Buziaczki;-)
Mamusiasynusia:-) gratuluje fasoleczki!!!! Ale Ci zazdroszcze.... Chociaz w sumie zazdrosc to zle uczucie wiec ujme to troche inaczej -ciesze sie ogromnie Twoim szczesciem!!!!!! Mam nadzieje ze u mnie tez niedlugo ktos zagosci. Moja @ ma juz 10 dni spoznienia i zamierzam zrobic tescik w sobote wiec moze juz ma goscia??
Przepraszam dziewczynki ze tak krotko i tylko odpisalam do jednej z was ale po pracy jestem i troszke mi sie oczka kleja. Mam nadzieje ze mi wybaczycie a ja w rewanzu wtedy napisze do kazdej z Was. Ciesze sie ogromnie ze moge brac udzial w waszych rozmowach!:-) Nawet sobie nie wyobrazacie ile ciepla plynie z tego forum. Jestescie wszystkie THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3majcie sie cieplutko i do napisania. Buziaczki;-)
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Dzień doberek wszystkim!!!:-)
Widzę,że jak mnie nie było to działy się tutaj niesamowite rzeczy...;-)
Dziewczynki ,ja tak na momencik się przywitać,bo idę pospać po pracy.
Popołudniu będę.

Antiope ,przytulam.:-(
P.S.Imionka wszystkie śliczniusie:Fifi,Ataata,Lenna,Beata...i wszystkie,wszystkie...

Kiniusia też,prawda...
?
Widzę,że jak mnie nie było to działy się tutaj niesamowite rzeczy...;-)

Dziewczynki ,ja tak na momencik się przywitać,bo idę pospać po pracy.
Popołudniu będę.

Antiope ,przytulam.:-(
P.S.Imionka wszystkie śliczniusie:Fifi,Ataata,Lenna,Beata...i wszystkie,wszystkie...

Antiope
Witajcie dziewczynki optymistycznie!W nocy miałam takie sny, że jestem już pewna swojej decyzji.
Bardzo dziękuję za wsparcie. To naprawdę dodaje siły. Smutno mi, że muszę podjąć takie kroki, ale nie ma sensu dalej tego ciągnąć. Wiem, że po wszystkim poczuję ogromną ulgę. Napiszę wieczorem jak to się wszystko skończyło.
W takich chwilach naprawdę brakuje mi tego zamkniętego wątku. Niestety aniaslu nic nie odpisała. Napiszę do niej jeszcze jedną wiadomość.
Bardzo dziękuję za wsparcie. To naprawdę dodaje siły. Smutno mi, że muszę podjąć takie kroki, ale nie ma sensu dalej tego ciągnąć. Wiem, że po wszystkim poczuję ogromną ulgę. Napiszę wieczorem jak to się wszystko skończyło.
W takich chwilach naprawdę brakuje mi tego zamkniętego wątku. Niestety aniaslu nic nie odpisała. Napiszę do niej jeszcze jedną wiadomość.
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
Witajcie dziewczynki :-):-).
Witam się z wami i uciekam do dzieciaków

.
Coraz bardziej mi się tam podoba

.
Buziaki.......
Antiope jestem z tobą i sciskam mocno
.
madigirl witaj :-):-). Rób testa hihihi
.
Kiniusia spij śpij :-):-):-).
Wszystkie inne dziewczynki WITAJCIE i przesyłam każdej buziaczki :-):-):-):-)
Witam się z wami i uciekam do dzieciaków

Coraz bardziej mi się tam podoba

Buziaki.......
Antiope jestem z tobą i sciskam mocno

madigirl witaj :-):-). Rób testa hihihi

Kiniusia spij śpij :-):-):-).
Wszystkie inne dziewczynki WITAJCIE i przesyłam każdej buziaczki :-):-):-):-)
reklama