reklama
Czesc Kiniusia. Biedactwo. Ty zawsze w nocy pracujesz?? A czym sie zajmujesz jesli moge spytac??Dzień doberek wszystkim!!!:-)
Widzę,że jak mnie nie było to działy się tutaj niesamowite rzeczy...;-)
Dziewczynki ,ja tak na momencik się przywitać,bo idę pospać po pracy.

:-)Czesc wszystkimGratulacje z II kreseczek trzymam kciuki za fasolkę , myślę że masz spokój co do @ na najbliższe 9miesięcy . Jeszcze raz gratuluje przyszłej mamie.
Witam wszystkich

Ja taka bystra na poczatku nie bylam, nakombinowalam sie z z suwaczkami co nie miara. Wsciekalam sie, bo ciagle cos nie tak bylo. Ale widze, ze inne laski sa bardziej niz ja kumate:-)Czesc wszystkim
Fallen in love, ale szybko zakumalas z tymi suwaczkami, inne dziewczyny maja z tym problem. A Ty prosze , od paru dni na forum i takie sliczne masz suwaczki. Ale nie widze suwaczka, czy jestes mezatka albo przed slubem, czy masz dziecko albo ile masz lat. Napisz ile sie starasz o dziecko, wiesz bedziemy mialy moze watek zamkniety. Wiec pisz o sobie duzo, jak spodobasz sie dziewczynka........to moze zechca Cie na zamknietym.
Wszystkim laseczka zycze milego i spokojnego dnia.;-);-)
Antiope mocno przytulam, jestes dzielna kobietka. Trzymaj sie cieplutko kochana,
![]()
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Dzień Dobry Laseczki, wszystkie imiona są ładne

Antiope ściskam mocno, fajnie że podjęłaś decyzję, lepiej skończyć związek nieudany, jeszcze przed ślubem. Na pewno trafisz na fajnego faceta, który będzie wart Twojej miłości.

Napisałyście wieczorem tak dużo, że po przeczytaniu wszystkiego człowiek gubi się tyle wątków

. Dlatego pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna

Antiope ściskam mocno, fajnie że podjęłaś decyzję, lepiej skończyć związek nieudany, jeszcze przed ślubem. Na pewno trafisz na fajnego faceta, który będzie wart Twojej miłości.

Napisałyście wieczorem tak dużo, że po przeczytaniu wszystkiego człowiek gubi się tyle wątków

Ale masz fajne torbaczeDzień Dobry Laseczki, wszystkie imiona są ładne
Napisałyście wieczorem tak dużo, że po przeczytaniu wszystkiego człowiek gubi się tyle wątków. Dlatego pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna

Fifi dokladnie, mi suwaczki wklejala siostra. Potem uczylam sie jak sie wkleja zdjecia, chyba tez jestem jakas ciemna. A tu prosze nowa kolezanka, niedlugo moderatorem moze bedzie. No chyba ze to jakas studentka wybitnie madra i kumata.
Fallen in love pisz, pisz- bedziesz na zamkniety mile widziana. Ale tak jak pisala Ewcia na zakniety trzeba zapracowac. Wiec pisz, chcemy Cie poznac blizej kochana.
Fallen in love pisz, pisz- bedziesz na zamkniety mile widziana. Ale tak jak pisala Ewcia na zakniety trzeba zapracowac. Wiec pisz, chcemy Cie poznac blizej kochana.
elza ab
mama Tosieńki
Witam:-)
Bu napisalam posta i mi go wcieło
Teraz musze tak na szybciutko bo mnie praca goni.
Mamusiusynusiu WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!:-)
Antiope miałam podobną sytuacje do twojej i wiesz czas działa cuda. Nie chce o tym pisać na otwartym wątku, ale potem moge sie rozwinąć. W każdym razie mocno Cię tulę, bo wiem jak trudno jest w takich chwilach.
Co do imion dla dzieciaczków to u mnie : synek Tymek, córcia Lenka(to nie podlizywanie;-)) To już postanowione, ustalone na amen:-)
Milego dnia wam życzę i postaram sie jeszcze potem coś do was skrobnąć
Bu napisalam posta i mi go wcieło

Mamusiusynusiu WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!:-)
Antiope miałam podobną sytuacje do twojej i wiesz czas działa cuda. Nie chce o tym pisać na otwartym wątku, ale potem moge sie rozwinąć. W każdym razie mocno Cię tulę, bo wiem jak trudno jest w takich chwilach.
Co do imion dla dzieciaczków to u mnie : synek Tymek, córcia Lenka(to nie podlizywanie;-)) To już postanowione, ustalone na amen:-)
Milego dnia wam życzę i postaram sie jeszcze potem coś do was skrobnąć
Ataata
Grudniowa Mama '07
Witam się i ja ;-)
Wstałam, pije kawke, potem trzea łeba umyć i wogóle pod prysznicem sie troche pogimnastykować bo mam dziś wizyte u ginki
fifi, lenna, Beatko, Iwonko, gosiu, mufko, kiniusiu i pozostałe wtajemnieczone);-)Dziewczyny Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........cho
Bo zadużo klepiemy o tym i nic z tego nie bedzie
Wiecie przecierz że lisy są bardzo, ale to bardzo przebiegłe
;-)
Miłego dzionka
Wstałam, pije kawke, potem trzea łeba umyć i wogóle pod prysznicem sie troche pogimnastykować bo mam dziś wizyte u ginki

fifi, lenna, Beatko, Iwonko, gosiu, mufko, kiniusiu i pozostałe wtajemnieczone);-)Dziewczyny Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........cho

Wiecie przecierz że lisy są bardzo, ale to bardzo przebiegłe

Miłego dzionka
reklama
;-);-)Trzeba to i owo przystrzyc!Witam się i ja ;-)
Wstałam, pije kawke, potem trzea łeba umyć i wogóle pod prysznicem sie troche pogimnastykować bo mam dziś wizyte u ginki![]()
Ale ten lis jest blondynem:-):-):-):-)fifi, lenna, Beatko, Iwonko, gosiu, mufko, kiniusiu i pozostałe wtajemnieczone);-)Dziewczyny Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........cho
Wiecie przecierz że lisy są bardzo, ale to bardzo przebiegłe;-)
Miłego dzionka