reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Madigirl testuj jutro i melduj od razu co i jak
Antiope prawda i podjęcie słusznych decyzji nas wyzwala

reklama
Gratulacje z II kreseczek trzymam kciuki za fasolkę , myślę że masz spokój co do @ na najbliższe 9miesięcy . Jeszcze raz gratuluje przyszłej mamie.

Witam wszystkich
:-)Czesc wszystkim
:-DFallen in love, ale szybko zakumalas z tymi suwaczkami, inne dziewczyny maja z tym problem. A Ty prosze , od paru dni na forum i takie sliczne masz suwaczki. Ale nie widze suwaczka, czy jestes mezatka albo przed slubem, czy masz dziecko albo ile masz lat. Napisz ile sie starasz o dziecko, wiesz bedziemy mialy moze watek zamkniety. Wiec pisz o sobie duzo, jak spodobasz sie dziewczynka........to moze zechca Cie na zamknietym.:shocked2:

:happy2::happy2:Wszystkim laseczka zycze milego i spokojnego dnia.;-);-)

:-DAntiope mocno przytulam, jestes dzielna kobietka. Trzymaj sie cieplutko kochana,:tak:

:-)Czesc wszystkim
:-DFallen in love, ale szybko zakumalas z tymi suwaczkami, inne dziewczyny maja z tym problem. A Ty prosze , od paru dni na forum i takie sliczne masz suwaczki. Ale nie widze suwaczka, czy jestes mezatka albo przed slubem, czy masz dziecko albo ile masz lat. Napisz ile sie starasz o dziecko, wiesz bedziemy mialy moze watek zamkniety. Wiec pisz o sobie duzo, jak spodobasz sie dziewczynka........to moze zechca Cie na zamknietym.:shocked2:

:happy2::happy2:Wszystkim laseczka zycze milego i spokojnego dnia.;-);-)

:-DAntiope mocno przytulam, jestes dzielna kobietka. Trzymaj sie cieplutko kochana,:tak:
Ja taka bystra na poczatku nie bylam, nakombinowalam sie z z suwaczkami co nie miara. Wsciekalam sie, bo ciagle cos nie tak bylo. Ale widze, ze inne laski sa bardziej niz ja kumate

Dzień Dobry Laseczki, wszystkie imiona są ładne:-D:-D:-D

Antiope ściskam mocno, fajnie że podjęłaś decyzję, lepiej skończyć związek nieudany, jeszcze przed ślubem. Na pewno trafisz na fajnego faceta, który będzie wart Twojej miłości.:tak::tak::tak::tak:

Napisałyście wieczorem tak dużo, że po przeczytaniu wszystkiego człowiek gubi się tyle wątków:-D:-D:-D. Dlatego pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna

Dzień Dobry Laseczki, wszystkie imiona są ładne:-D:-D:-D

Antiope ściskam mocno, fajnie że podjęłaś decyzję, lepiej skończyć związek nieudany, jeszcze przed ślubem. Na pewno trafisz na fajnego faceta, który będzie wart Twojej miłości.:tak::tak::tak::tak:

Napisałyście wieczorem tak dużo, że po przeczytaniu wszystkiego człowiek gubi się tyle wątków:-D:-D:-D. Dlatego pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna
Ale masz fajne torbacze:rofl::rofl::rofl::rofl:

Fifi dokladnie, mi suwaczki wklejala siostra. Potem uczylam sie jak sie wkleja zdjecia, chyba tez jestem jakas ciemna. A tu prosze nowa kolezanka, niedlugo moderatorem moze bedzie. No chyba ze to jakas studentka wybitnie madra i kumata.
Fallen in love pisz, pisz- bedziesz na zamkniety mile widziana. Ale tak jak pisala Ewcia na zakniety trzeba zapracowac. Wiec pisz, chcemy Cie poznac blizej kochana.

Witam:-)
Bu napisalam posta i mi go wcieło:wściekła/y:Teraz musze tak na szybciutko bo mnie praca goni.
Mamusiusynusiu WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!:-)
Antiope miałam podobną sytuacje do twojej i wiesz czas działa cuda. Nie chce o tym pisać na otwartym wątku, ale potem moge sie rozwinąć. W każdym razie mocno Cię tulę, bo wiem jak trudno jest w takich chwilach.
Co do imion dla dzieciaczków to u mnie : synek Tymek, córcia Lenka(to nie podlizywanie;-)) To już postanowione, ustalone na amen:-)
Milego dnia wam życzę i postaram sie jeszcze potem coś do was skrobnąć

Witam się i ja ;-)
Wstałam, pije kawke, potem trzea łeba umyć i wogóle pod prysznicem sie troche pogimnastykować bo mam dziś wizyte u ginki:-D

fifi, lenna, Beatko, Iwonko, gosiu, mufko, kiniusiu i pozostałe wtajemnieczone);-)Dziewczyny Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........cho
Bo zadużo klepiemy o tym i nic z tego nie bedzie:no:
Wiecie przecierz że lisy są bardzo, ale to bardzo przebiegłe:tak:;-):-D

Miłego dzionka

reklama
Witam się i ja ;-)
Wstałam, pije kawke, potem trzea łeba umyć i wogóle pod prysznicem sie troche pogimnastykować bo mam dziś wizyte u ginki:-D
;-);-)Trzeba to i owo przystrzyc!
fifi, lenna, Beatko, Iwonko, gosiu, mufko, kiniusiu i pozostałe wtajemnieczone);-)Dziewczyny Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........cho
Bo zadużo klepiemy o tym i nic z tego nie bedzie:no:
Wiecie przecierz że lisy są bardzo, ale to bardzo przebiegłe:tak:;-):-D

Miłego dzionka
Ale ten lis jest blondynem:-):-):-):-)

Do góry