Rozumiem, ze juz na staraczkach jest jeden zamkniety. Ale my tamtych dziewczyn nie znamy, bo wiekszosc z nas tylko na tym watku sie wypowiada albo sporadycznie na innych. I w zasadzie tamte dziewczyny sa dla nas obce i wolalabym nie wylewac swoich zali przy kims kto jest dla mnie obcy. To tak jakbym mowia o tym na normalnum watku. Takie jest moje zdanie.Cos dlugo czekamy na ten watek zamkniety, mam nadzieje ze nikt nie utradnia nam otworzenia watku zamknietego.
reklama
Da sie. Jak ja ide do kosmetyczki to rozkladam nogi na za 15 trzecia i wychodze łysa jak kolanoA ja...???;-)
fifi sama bym to mogła zrobić z moim przyjacielem lusterkiem, ale itak wszędzie sie nieda![]()

Ataata
Grudniowa Mama '07
Dziewczyny nie to że "na staraczkach" jest wątek zmknięty (bo wątki zamknięte sa zuopełnie gdzie indziej) tylko dziewczyny ze "Staramy się" mają wątek zamknięty. Ale to są dziewczyny z Wątku Głownego, których wy nie znacie ani one was... Napewno nie dadzą nam dostępu do tamtego ich wątku bo tyo bło by totalnie bez sensu a pozatym ja na ich miejscu na bank bym sie nie zgodziła.
Dziwi mnie tylko fakt że admini robią z tym taki straszny problem, że niby staraczki już mają wątek to jeden wystarczy!!! Przecież to są inne dziewczyny z zupełnie innego wątku, my chyba też mamy prawo miec swój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fifi to ja bym chyba z bólu padła... tu spoko, ale tam gdzie piszesz... o matko nawet mi nie gadaj bo już mnie boli :/
Dziwi mnie tylko fakt że admini robią z tym taki straszny problem, że niby staraczki już mają wątek to jeden wystarczy!!! Przecież to są inne dziewczyny z zupełnie innego wątku, my chyba też mamy prawo miec swój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fifi to ja bym chyba z bólu padła... tu spoko, ale tam gdzie piszesz... o matko nawet mi nie gadaj bo już mnie boli :/
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam w deszczowy dzionek.Siedze juz ponad godzine przy kompie na bb i to jeszcze w pizamie,zreszta nie tylko ja bo moje dziecko tez jeszcze w pizamce.Wezcie mnie pogoncie do roboty bo mam bajzel i obiadek trzeba wstawic
Widze ze do pozna wczotaj urzedowalyscie.Ja padlam wczesnie lezac z w lozku z laptopem na brzuchu
Buziaczki dla was bez wyjatku :-):-):-):-):-):-):-):-)

Dokladnie!! Ja ich nie znam i nie chce sie na ich watku wypowiadac, wiec jakby adminki wpadly na pomysl udotepnienia nam ich watku to ja na pewno nie bede sia na nim wypowiadac. Watkowi zamknietemu na watku glownym mowiemy zdeycdowane NIE!!;-)Dziewczyny nie to że "na staraczkach" jest wątek zmknięty (bo wątki zamknięte sa zuopełnie gdzie indziej) tylko dziewczyny ze "Staramy się" mają wątek zamknięty. Ale to są dziewczyny z Wątku Głownego, których wy nie znacie ani one was... Napewno nie dadzą nam dostępu do tamtego ich wątku bo tyo bło by totalnie bez sensu a pozatym ja na ich miejscu na bank bym sie nie zgodziła.

Myslisz, ze lapotop na brzuchu nie szkodzi dziecku??Witam w deszczowy dzionek.Siedze juz ponad godzine przy kompie na bb i to jeszcze w pizamie,zreszta nie tylko ja bo moje dziecko tez jeszcze w pizamce.Wezcie mnie pogoncie do roboty bo mam bajzel i obiadek trzeba wstawicWidze ze do pozna wczotaj urzedowalyscie.Ja padlam wczesnie lezac z w lozku z laptopem na brzuchu
Ja tez to czeasto robie i czasem boje sie, ze uszkadzam sobie cos w srodku i przez to nie moge zajsc w ciaze....
Do roboty Iwona!! Co sie lenisz?? Taki bajzel w domu a Ty przy kompie siedziesz??

Ataata
Grudniowa Mama '07
Iwonka do roboty!!!!!!!!!!!!!;-).Wezcie mnie pogoncie do roboty bo mam bajzel i obiadek trzeba wstawic![]()

fifi napewno tak nie będzie, no nawet niema takiej opcji, dziwi mnie tylko to że robia problemy z nowym wątkiem

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Fifi tez tak sobie wczoraj myslalam o tym laptopie...ale w sumie nie byl bezposrednio tylko na takim czyms duzym i twardymn i na koldrze.....hmmm no to i tak rzadkosc u mnie bo mam go od kilku dni i siegam po niego ostateczbnie bo wogole nie umiem sie nim poslugiwac.....
reklama
Ja tez mam taka nadzieje, ale poki co to nie odpisuja Antiope juz drugi dzien.Iwonka do roboty!!!!!!!!!!!!!;-)
fifi napewno tak nie będzie, no nawet niema takiej opcji, dziwi mnie tylko to że robia problemy z nowym wątkiemNiewiem czemu
No ale cóż, zobaczymy