A niby czym miałabyś zrobić przykrość? :-)
Wanilia, ja nie traktuję tych testów jak wyrocznię, ale zaczęłam dopiero obserwować moje cykle i na razie próbuję używać do tego różnych metod rónocześnie ;-)
Siedzę w pracy, ale większość czasu czytam o obiektywach, bo wymieniam sprzęt i muszę się na coś zecydować ;-) Fotografia moje hobby
Jak tam dzis u Was? Tu u mnie piękna pogoda, mąż na budowie, ja po pracy też do niego lecę
A popołudniu planuję włoską kolacyjkę i romantyczny wieczorek ;-)
Wanilia, ja nie traktuję tych testów jak wyrocznię, ale zaczęłam dopiero obserwować moje cykle i na razie próbuję używać do tego różnych metod rónocześnie ;-)
Siedzę w pracy, ale większość czasu czytam o obiektywach, bo wymieniam sprzęt i muszę się na coś zecydować ;-) Fotografia moje hobby

Jak tam dzis u Was? Tu u mnie piękna pogoda, mąż na budowie, ja po pracy też do niego lecę
A popołudniu planuję włoską kolacyjkę i romantyczny wieczorek ;-)
:-)
Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyłas...

... Eh zycie... Ja juz w sumie chyba wyluzowalam w sprawie fasolki ale martwie sie tym ze nie mam @... Boje sie za to moga byc jakies problemy z hormonami... Tu w Anglii doprosic sie o jakiekolwiek badania graniczy z cudem... W poniedzialek dzwonie do cioci po te tabletki na wywolanie @... Tylko sie boje czy dojda tutaj... Meza brat wyslal nam paczke na swieta 19 grudnia... I do tej pory nie doszla.... gdy brat meza poszedl zlozyc reklamacje na poczcie to babka mu powiedziala ze reklamacje sklada sie dopiero po miesiacu... A rozpatrywanie reklamacji trwa trzy miesiace... Z ta polska poczta... Eh... Do tej pory dostajemy kartki na swieta... Wiem ze byly wysylane przed swietami... Ale poczta juz tak sie zcwanila ze juz nawet date na stemplu zamazuja... To jest poprostu smieszne...