reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
czesc Laseczki

ale sie rozgadalyscie wreszcie, bo ostatnio teakie pustki tu byly..... szkoada ze ja nie moge nic powiedziec o swoich dzieciach....buuuuuuuuuuuuuu.....
No ale jak juz bede mogla to bede gadac i gadac.....

Nawifie- trzymaj sie, jutro testowanko, super!!!!mam nadzieje ze beda dwie , grube krechy:tak: o takie:II.
wiii

Dorotka, daj soebie kilka dni zeby ta infekcje przepedzic, smaruj kilka dni i zobaczysz ze bedzie ok.

wiecie co Wam powiem, ze jak mialam staranka kilka dni temu, to w sumie juz bylam zmeczona, i M tez, bo oboje duzo pracujemy i pozno do domu wracamy....ale wiecie co dobrze nam robilo- REDBULL- dodawal nam skrzydel, to lepsze niz kawa- ma sie po tym taki power i energie do dzialania. Polecam.:tak::-) To tak dla starajacych, jakbyscie juz byly zmeczone dzialankiem.....

no kobitki to ja tez juz sie zegnam bo czas powoli szykowac sie do spanka...Dobranoc i zycze Wam snow fasolkowych...

dzień dobry i miłego dnia Wam życzę! :-)

a co niektórym, chyba ciężko będzie dzisiaj wstać z łóżeczka, po tak wyczerpującym zajęciu w nocy ?!?!?! :-p szzególnie,że pogoda za oknem nie nastraja do wstawania i działania :no: zimno, wilgotno i mrzawka, chyba leci, okropność, a obowiązki wzywają :tak:
Nawifie, i jak kochana testowałaś ?:sorry2:

reklama
WItajcie Dziewczyny... Nie mam dziś dobrego nastroju :baffled: Testowałam dziś rano i nic, jedna samotna kreska :-( A @ powinna być jutro (trochę źle skonfigurowałam suwaczek :sorry2:) więc już czekam tylko na nią... Bo przecież gdbyby miała fasolka być, to na dzisiejszym teście powinno być już to widać :crazy:

Do góry