reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Jarzebinko Tobie też miłego dzionka :-). Rzeczywiście za oknem jest nieciekawie:-(, ale jeszcze 2 miesiące i będzie ciepła wiosna :-)

reklama
A zapomniałam napisać, że tym bardziej wynik testu był przykry, że dziś miałam taki piękny sen, że właśnie rano testuję i wychodzą dwie śliczne kreseczki :-(

Pozdrawiam Was ciepło mimo wszystko

Newfie broda do góry. Jeszcze nic przesądzonego. Przecież test powinno się robić dopiero w dniu spodziewanej @. Jak jutro nie przyjdzie to powtórzysz i może będą II :-)

Newfie - bardzo mi przykro. Póki nie ma @ jest nadzieja.
Gdyby jednak ta wstrętna @ przyszła, to w przyszłym miesiącu musi się udać - po takim śnie nie może być inaczej.

Dzięki za słowa otuchy, ale to jest takie trudne... Muszę się zająć pracą, bo moje myśli jak na razie krążą wokół jednego jedynego tematu :baffled:

Newfie broda do góry. Jeszcze nic przesądzonego. Przecież test powinno się robić dopiero w dniu spodziewanej @. Jak jutro nie przyjdzie to powtórzysz i może będą II :-)
Newife, Antiope ma rację. Zrób test ponownie jeśli @ nie przyjdzie, bo już były tu mamusie, którym test wyszedł negatywny, a później była fasolka :-)

Poczekam więc i zrobię test pojutrze, jeśli do tej pory wstrętna nie przyjdzie. Dobrze do Was zajrzeć :tak:
A jeszcze jakby dla podsycenia mojego zafixowania, dziś mój szwagier przysłał zdjęcia swojej nowonarodzonej córeczki - urodziła się 4 dni temu :happy:

Cześć laseczki

Newfie moja koleżanka była w ciąży i dopiero po 3 tyg, wynik testu był pozytywny. Miała wpadke na maxa, po 2 porodach zamontowała sobie wkładkę. @ się spóżniał zrobiła jeden test, drugi i była I, wkońcu po paru dniach ponowiła próbę i były II. Była wściekła, bo 3 dziecka nie planowała. Wkładka wrosła w łożysko poprzecznie, 14 lutego idzie rodzić. Więc głowa do góry, poczekaj pare dni i znowu zatestuj.

Nieźle :szok:
A swoją drogą, to ciekawa jestem czy kolosalna różnica w cenie testów z allegro (paseczki) w stosunku do ceny testów w aptece to tylko cena plastikowego opakowania?..

reklama
Do góry