reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

:-)
Troszkę Was podczytuje i mocno trzymam kciuki za udane staranka ale jakoś słówkami nie bardzo wiem co dodać może poza tym że wiem co czujecie :tak::tak::tak:

Puchatko- dzieki ze trzyamasz z nas kciuki i ze o nas myslisz, kto lepiej moze nas rozumiec niz TY, kochana, ktora tez tak naczekalas sie na fasoke....
My tez o Tobie myslimy i ciesze sie ze u Ciebie wszystko ok i maly lub mala rosnie w brzuszku zdrowo. Sciskam Cie mocno...

reklama
Cześć Dziewczyny!
Wszystkim życzę miłego dnia!
U nas deszcz - tragedia. Czuję się nie fajnie i nawet pogoda mnie przybija...bleeee

Eliczku, kochana, szkoda mi Cie troche, ze tak sie czujesz zle, ale pomysl ze masz faolke i to jest najwazniejsze, Ja bym wszytsko oddala zeby ja miec....moglabym cala ciaze miec mdlosci, ale zeby fasolka byla zdrowa...
Z reszta to poczatek ciazy, zobaczysz ze pozniej Ci przejdzie.....teraz organizm sie przystosowuje do stanu ciazy, zachodza liczne zmiany w krazeniu, ukladzie moczowym, pokarmowym etc, wiec musisz sobie dac troszke czasu....jak sie juz wszystko unormuje to bedzie dobrze.

Witajcie kobietki :)))
Czuję sie fizycznie wręcz bardzo dobrze. Zero przypadłości ciążowych poza wrażliwymi sutkami. Psychicznie mam dość. Mały był miesiąc na sterydach i mu nie pomogły. cały czas nie oddycha jak trzeba. Charczy. Mało tego jeszcze się przeziębił i ma katar i i kaszel. Mam dość. Ile można wreszcie chorować. Naprawdę nieliczne są dni, kiedy Dawid jest zdrowy. Siedzi dzisiaj w pokoju, ja chodzę do niego w masce, żeby nie załapać a właściwie zmniejszyć ryzyko złapania wirusa od niego. Ręce mi opadają z bezsilności
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie

Antiope no właśnie o to chodzi, że już tyle lekarzy go widziało, tylu badało, próbowało leczyć i póki co lipa. Ale Iwin dała mi cynk na nowe tabletki, które pomogły jej synkowi, więc nastepnym razem o nie zapytam przy wizycie u alergologa

witajcie kochane

U mnie dzis piekna pogoda- swieci slonce, jest cieplo , jakby wiosna juz przyszla....od razu chce sie zyc!!!

Dorotka
- nie masz wesolo, ale nie denerwuj sie, Dawidek z czasem z tego wyjdzie. Ja tez mysle ze powinnas skontaktowac sie z innym lekarzem, bo takie ciagle infekcje na pewno go max oslabiaja. Czy stosujesz jakies preparaty uodpoarnaijace? Moj brat jest farmaqceuta i mowil mi ze bardzo dobrze dzialaja preparaty jezowki, sa bez recepty...moze sprobuj tego....a poza tym to niech max duzo wit C.
Bedzie dobrze, Dorotka, glowa do gory.

Hej Dziewczynki!!! Od kilku dni probuje sie zebrac zeby do Was napisac ale jakos moj nastroj ostatnio jest troszke nie najlepszy wiec tylko bym marudzila... Nadal jestem bez @.... To juz 4 miesiace bez @.... Zdecydowalam sie na duphaston ale nie mam zielonego pojecia jak go brac... Musialam sobie zalatwic recepte przez kolezanki meza...Bo innej mozliwosci nie bylo i do tego trzeba jeszcze bylo zaplacic za recepte 50 zl... Czy ktoras z Was moze mi napisac jak brala ten lek by wywolac @??

Dorotko jeszcze nie mialam okazji pogratulowac Tobie dwoch kreseczek!!!! GRATULUJE SLONCE!!!! I zycze spokojnej ciazy!!!!!!

reklama
Do góry