reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Właśnie zjadłam 8. I niestety widać to po mnie Eliczku, ale co tam, tłusty czwartek jest raz w roku. :-) A Wy nie macie tam koło siebie polskiego sklepu? Może udałoby się kupić pączusie?

witajcie!!Dorotko 27 tak tak łatwo powiedzieć żeby wyluzować , ale się nie da:tak:
Staram się nie mysleć o tym, ale jak tylko zobaczę małego dzidziusia ta myśl powraca!:-)ale daję radę czas pokaże co z tego wyjdzie!!!!POzdrawiam i życzę miłego wieczorku

Właśnie zjadłam 8. I niestety widać to po mnie Eliczku, ale co tam, tłusty czwartek jest raz w roku. :-) A Wy nie macie tam koło siebie polskiego sklepu? Może udałoby się kupić pączusie?
hej,,ja zjadlam dwa dzisiaj...
a t ypochlonełas sporo,hehe,,teraz sie poloz neich sadełko sie zakręci..

witajcie!!Dorotko 27 tak tak łatwo powiedzieć żeby wyluzować , ale się nie da:tak:
Staram się nie mysleć o tym, ale jak tylko zobaczę małego dzidziusia ta myśl powraca!:-)ale daję radę czas pokaże co z tego wyjdzie!!!!POzdrawiam i życzę miłego wieczorku
nie poddawaj sie,bo zwariujesz,,buziakiii

Antiope, no niestety i mąż też nic nie przyniósł. Niedobry!!!
Polskie sklepy są, nawet niedaleko w Galashiels, ale niestety świeżych pączusiów nie dostaniesz tam.

reklama
Masz rację Ewcia, niech się sadełko odkłada. Potem będzie co zrzucać.
Ale nie myślcie sobie, że ja taki smok jestem. Poza tymi pączkami i musli na śniadanie przez cały dzień nie zjadłam nic więcej. Już nie byłam w stanie :-)

Do góry