reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Cześć Kobietki!
Właśnie dostałam list ze szpitala, że moje badanie krwi na przeciwciała różyczki nie wyszły. Znaczy się, że nie mam w krwi tych przeciwciał. Nie jest to nic złego, ale muszę do końca ciąży uważać na siebie.
No tak, ale ja mam dziecko w wieku przedszkolnym i ryzyko jest duże.
Następna wizyta u położnej 19 marca, będę już 13 tygodniu i będę miała robion badania poz względem ryzyka wad genetycznych dziecka. Mam nadzieję, że będzie ok. tego się najbardziej boję.:confused::baffled:
Mam już 37 lat i po tym co przeszła moja przyjaciółka, a teraz Mufka, to mam poważne obawy.
Chociaż pocieszam się, że w wieku 33 lat (prawie 34 ) urodziłam zdrowego synka.

Wszystkim życzę miłego popołudnia i wieczorka.
Coś pustawo tu>

Eliczku- trzymam mocno kciuki, wiem ze sie denerwujesz, pewnie tez bym sie denerwowala, ale na pewne rzeczy nie mamy wplywu.Trzeba wierzyc ze Pan Bog pozwoli abysmy wszytskie milay zdrowe dzieci. Dzie kobiety pozniej rodza dzieci - zobacz na J. Lopez ma 38 lat i dopiero urodzila, albo Angelina Jolie- tez juz jest po trzydziestce. I rodza sie zdrowe dzieci. A czesto zdarza sie ze mlode dziewczyny maja dzieci z wadami genet, wiec nie ma na to reguly. Ale u Ciebie Eliczku na pewno bedzie wszystko dobrze. Przepraszam ze tak zapytam, ale co przytrafilo sie Twojej ptzyjaciolce i Mufce. Nie gniewaj sie ze pytam, wiem ze moze to na zamknietym watku tylko taka infor, ale tak jakos bardzo trzymam kciuki za Mufke, bo tyle przeszla i jak napislas ze cos sie jej przytrafilo, to az mnie ciraki przeszly. Mam nadzieje ze wszystko u nije dobrze. To taka dzielna dziweczyna, z reaszta jak Ty tez. Kochane- bedzie wszytsko dobrze!!!:tak: Musimy w to wierzyc.

Cześć lask, ja znowu sama ale tylko do jutra.

Beatko-na pewno jeden dzien to przyda sie na odpoczynek i zebranie sil.....jak w ogole u Ciebie przygotowania do Swiat ida? zostajecie w domku czy moze gdzies jedziecie. no i jak kochana staranka na fasolke ida? Oskarek to pewnie mysli juz o rodzenstwie...sciskam Cie mocno Beatko.

Cześć

Ewciu ja też po 21 miałam odlocik.....hihihi.....;-)

Altoids święta mamy w domciu- 1 dzień obiad dla moich rodziców i rodziców S, mój dziadek i męża brat z żoną.....;-). Staranka szły pełną parą.....hihihi.... aż padam na twarz ze zmęczenia, bo ile można.....;-)

Miłego dnia

Beatko odpoczywaj sobie,,,hehe,,a jak juz nabierzesz sil to mozesz dalej,,hih
ale jzud zisiaj 15,takze niedlugo sie przekonamy co i jak?/

wiecie co ja mierze temp,,,no i jakas dziwna ta moja temp,,,36,98 37,00 37,01 i dzisiaj 37,01--hmm nie za duza,,,,ale nic nie mysle o tym...czekam na @ i tyleeeee

Ewciu czekaj, czekaj po owulacji chyba jest temp. wyższa a przed @ jest spadek jak nie ma spadku i @ to jesteś w ciąży.
poczekam dam rade i takw nic nie wierze,,,bo dla mnie kiepskie dni byly,,,no ale poko @ nie am jest andzieja,,,

a brzuch mnie dzisiaj boli,wiec czuje ze @ dojdzie hihi

damy rade

mialego dnia paaaaa

reklama
Do góry