reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Medio oni wszyscy chyba tak mają....hahaha....;-)
wkońcu zaczynam jażyć te krzyżówki, chociaż od soboty dopiero dziś zajżałam do książki i testów, powoli ogarniam to szaleństwo.....;-)

witam z rana !!!!

i mamy kolejny słoneczny dzionek :tak: popołudnie pewnie znowu na placu zabaw w piaskownicy :tak::-D:tak: ale za to jakie spanie potem, już o 20.00 mały leży i całą noc przesypia u siebie w łóżeczku, więc nie mamy u siebie lokatora nad ranem :tak::-D:tak:

a wogóle, to kiedyś pisałam Wam,że mam w planach w przyszłym roku ( najwcześniej) kupić sobie jakiś domek ( bo teraz wynajmujemy mieszkanie), ale poszłam już sobie do banku, aby sie zorientować, jaką mamy zdolność kredytową, nie jest może oszołamiająca, ale , ale, na to co nas interesuje starczy :tak::-D:tak:ale najważniejsze w tym wszystkim jest to,że mój mąż do tej pory był bardzo sceptycznie nastawiony na wszelkie przeprowadzki, poprostu chciał troszke stabilizacji, a warunki mieszkaniowe w tej chwili mamy naprawdę dobre :tak: no ale jak mu zczęłam trochę kręcić o tym kredycie i wogóle, to stwierdził,że po co czekać i się męczyć, że trzeba działać, więc cały wczorajszy wieczór oglądaliśmy chatki w necie, i kto wie, może faktycznie sie zmobilizujemy i pomyślimy wcześniej o swoim :tak: tak mnie zaskoczył, że ................................ :tak::-D:laugh2: zobaczymy co z tego wyjdzie

miłego dnia :tak::-D:tak: i spełnienia marzeń, tych małych i tych troszkę większych

Jarzębinko super, własny domek to rewelacyjna sprawa;-)

disney048.gif

reklama
Do góry