reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
hm, starm sie dosyć mocno:) co jest bardzo przyjemne i mam nadzieję ze zaowocuje;)najlepiej jak najszybciej.
super że jest takie forum, gdzie można sobie dodawać nadziejii i potrzymywac na duchu!!
brakowało mi tego i ciesze sie ze tutaj moge powoedzic co mi lezy na sercu i nie tylko.
aha!wypróbowalam wczoraj sposób z poduszką pod pupę ;)może zadziala???
czekam na fasolkę!na razie jedną;)
wiosna przyszła, fasolkujmy!!!
jak się umieszcza obrazeczki z boku i te pod spodem???

hej Elżbietka:) super że się przyłączyłaś ;)
co do paseczków "owulacyjnych" to wejdź na wątek ciąża-jak wstawić suwaczek i tam dziewczyny opisały krok po kroku co trzeba zrobić. powodzenia i trzymam kciuki abyś się szybko doczekała fasoleczki

Ela, mam nadzieję, że pomysł z poduchą działa, bo ja od niedawna praktykuję i mam nadzieję, że to zaowocuje!! Pozdrawiam serdecznie!

Witaj Elżbietko w naszym gronie! Fajnie, że do nas dołączyłaś i mam nadzieję, że długo zostaniesz i od czasu do czasu wesprzesz nas fachową wiedzą :D

dzięki Izabelko za informacje, za chwile spróbuje coś zdziałać, może nie koniecznie z wstawianiem paseczka, ale bardziej praktycznie ;)
Z ta poduchą , Kasiu, dzialajmy, i dołużmy jeszcze do tego nadzieję i wiarę. myslę że będzie dobrze, tylko KIEDY??
Wiesz MArgolis, szkoda ze ta moja wiedza jest tylko teoretyczna :(
trzynajmy się! :-* :-*

CZy zna ktoś przypadki zajscia w ciaże w dniach przed spodziewaną@?? ;D

Dorka jesli owulacja sie przesunie tak bardzo to wtedy jest to mozliwe ale raczej zdazaja sie przypadki ze dziwczyny zachodz w ciaze zaraz po @

Witaj Elżbietko :)

Dorka, jeśli wydłużył Ci się cykl i owulacja "wypadła" później to mogłaś zajść w ciążę ! I tego Tobie i wszystkim starającym się życzę :D Oczywiście fasolki, nie wydłużonego cyklu :D

reklama
Wszystko jest możliwe, słyszałam nawet o wpadkach w czasie @, choć wydaje się to mało prawdopodobne...

Do góry