reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Kiniusia no niestety niedane mi jest jeszcze cieszyc sie bobaskiem... zarowno moje wyniki jak i moje M nie sa najlepsze i stad te problemy....
A co u Ciebie??

reklama
Eschenbach, mnie ciągle badają, badają i jeszcze raz badają...ale żadnych konkretów:wściekła/y::-( Dlatego w końcu zdecydowałam się zapisać do tej kliniki, wykorzystać ich w pełni, no i poważnie wziąć się w razie czego za leczenie...
A oprócz tego nadal mieszkam z teściami :angry: , jestem na razie bez pracy, ale może podziałam coś w kierunku własnego biznesu:cool2: , no i niestety mój M. zaczął pracować na wyjazdach:-( Ale od przyszłego tygodnia może będzie pracował bliżej domu, więc w razie jakby był "potrzebny" u lekarza, to będzie na miejscu;-)

A gdzie sie zapisujesz do kliniki - jesli mozna wiedziec??

Ja zmieniam co chwile ginow bo kazdy tylko eksperymentuje a nie ma pomyslu na leczenie. Mam stwierdzona hiperprolaktynemie a maz ma slabe wyniki wojska....

Eschenbach, (jakby tu w skrócie pisać?hmmm....hihihi:p) zapisuję się do medicovera w będę miała tam dostęp do wszystkiego za cenę abonamentu(oprócz lekarskich, także np. drenaż limfatyczny, usuwanie zmian-kosmetycznych, itp.).Moja kumpela, też tam poszła, co prawda troszkę przeszła, m.in. pełno nadżerek, zamrażanie wszystkiego na 3 m-ce (krio), badania hormonalne co chwila, endokrynolog-częste wizyty, itp., ale teraz jest w 6 m-cu ciąży :-) (a wcześniej miała być bezpłodna)Nie wiem tylko co i jak jeżeli chodzi o badania wojska, jutro mam umówione spotkanie z przedstawicielem, to się wszystkiego dowiem :tak:
Nie chce tu robić jakiejkolwiek reklamy, ale wiem jak to wyglądało u mojej znajomej i jestem pod wielkim wrażeniem podejścia ich do pacjenta:tak:
No dobra,jutro zdam relację, a teraz dziewczyny małe pytanie :tak:
Robimy sobie wirtualną imprezę powitalno-odkurzającą wątek? :cool2:;-)
Eschenbach, pamiętasz?;-)

Eschenbach, wow (nick) nadal staraczka? Ojej, a ja myślałam, że tylko ja reprezentuję starą ekipę... z jednej strony cieszę się, że nie jestem sama ze "staruchów", ale z drugiej cieszyłabym się bardziej, jakby każda już była mamusią...:-(
agapas, wierz mi, że z moim M. braliśmy pod uwagę wszystkie możliwe rozwiązania, ale to i tak wychodzi tanio :)angry:), no niestety mam do "załatwienia" kilku lekarzy i na pewno na jednej wizycie się nie skończy, a jeszcze badania...ehhh...będę ich "wykorzystywała" na maxa...ojjj tak....:cool2::-p

Pozdrawiam wszystkie staraczki:-)
Hej Dziewczynki!!!
Kiniu świetnie,ze masz taką okazję!!!!!!moze podrzucisz Nam tu nowe pomysły co dalej robic !!!! :-).Przykro mi ,ze straciłaś pracę :-(......Mam równiez pytanko-ostatnio gdześ wyczytałam (przepraszam za luki w pamięci hehe ) że Termometr do mierzenia temp. rózni się od normalnego...ze wzgedu na skalę...pytanie moje zatem brzmi czy dostane cos takiego w zwykłej aptece????????18 Wrzesnia lecę do Polski wiec moze udałoby mi sie go kupic :-).Pozdrawiam cieplutko!!!!

Kasiula, co do termometru to Ci nie pomogę, bo najzwyczajniej w świecie nie wiem. Jak ja mierzyłam tempkę, to najpierw używałam rtęciowego, ale potem przeszłam na elektroniczny, ale zwykły. Niestety ja nie słyszałam o specjalnym termometrze i nie spotkałam się, żeby nawet wśród znajomych ktoś takiego używał albo miał w planach:no:

Kiniusia dziecwzyny pisza w skrocie Esch :tak:
Ja do Medicavera chodzilam do czerwca - mialam abonament z pracy i czesc badan tam porobilam choc ja mialam jeden z nizszych abonamentow. Teraz mamy z pracy aobnament w Promedisie i czekam tylko jak lekarz wroci z urlopu i ide tam do kolejnego gina.... zobaczymy co On powie....
A imprezki jasne ze pamietam!!!!
Zreszta na 30-stkach tez niedawno imprezowalysmy... oj dzialo sie dzialo :-D

Kasiula termometr owulacyjny rozni sie dokladniejsza podzialka niz zwykly rteciowy.... chociaz ja mierze zwyklym.... nie wiem czy sa normlanie dostepne w aptece ale mozna zamowic przez internet.....

Esch , hmmm...może być;-):tak: Ja wybrałam wyższy pakiet, bo mam w nim dużo dużo więcej, a różnica jest ok.40 zł. (przynajmniej badania hormonalne mam w cenie).
Co do imprez, to skoro 30-stki imprezowały, to i my też chcemy ;-):-p
Kto się pisze?:evil::tak:;-)
Ja nawet nie wiedziałam, że jest termometr do tempek specjalny...:-:)sorry2:

reklama
Do góry