reklama

Ach śpij kochanie ....

reklama
A moja Dominika mi wczoraj numer odstawiła.
Położyłam ją spać i pięknie mi od razy zasnęła,ale obudziła się coś po 21 i skubana miała siłe się awanturować ze mną do 24.Normalnie szok.A teraz jeszcze śpi.
Ale jeszcze trochę i będę musiała ją obudzić.Bo będziemy jechać do Urzędu Pracy.Jak ja tam nie lubię jeździć.

Szok dzis w nocy tylko 2 pobudki moze wracamy do rzeczywistosci :-D:-D
Priscilla u nas to samo jest ze smokiem, wyrzuca i czeka az ktos jej da sama nie wezmie chodzby miala ich z 10 to od podawania sa rodzice ;-)A najlepsze jest to ze Maja spi od 3 dni z pileczkami pimpągowymi w dloniach. Moze ona ma cos z glowa ze zamiast spac z czyms "normalnym" to takie rzeczy wymysla ;-)ale szczezrze mowiac jak z nimi sypia to jest spokojniejsza ;-)Kurcze jakie mi sie dziecko skomplikowane trafilo ;-)
I my tez w klubie niedosypiajacych i smoczkowych.

Marta teraz nie moglam zostawic Maksia z Maja bo wlasnie z nim jechalalm na te badania do Warszawy. A jak maja byc takie konsekwencje zostawienia dzieciakow bez nas to raczej nie zrobie tego w najblizszym czasie :-(Moje dzieci maja babcie bardzo daleko i nie sa nauczone zeby zostawac z kims innym w domu niz z rodzicami bo nie mamy gdzie ich podrzucic :tak::tak:

Woloszki, ja zostawilam Viki na 5 dni z babcia z ktora spedza codziennie cale dnie, a i tak bardzo przezyla nasza nieobecnosc. Jak mnie zobaczyla to z niedowierzaniem zaczela pokazywac paluszkiem i tak po ciuchutku wolac "mama, mama". Jeszcze nigdy jej takiej nie widzialam - az sie poryczalam. Od tamtej chwili minely juz 2 tyg a i tak mala nie opuszcza mnie na krok - wczensije tak nie bylo. Wiec chyba nasze dzieci niezaleznie od tego z kim zostana strasznie przezywaja rozlake.

Kurcze - jak tu sie pozbyc tego smoka? Lekarze juz na nas krzycza - az mi glupio isc z Vika do kontroli :-(

Priscilla mojej koleżanki bliźniaki jeszcze mają smoczki a sa o rok starsze do Dominiki.
Więc się nie przejmuj lekarzami że Ci uwagę zwracają na smoka.
Widocznie Vicunia potrzebuje jeszcze ssania smoka.

Tak, ale my chodzimy do logopedy bo Viki ma problem z jezykiem, ktory czesto wysuwa. I to wlasnie ona kategorycznie kazala odstawic smoka. Zwrocila juz uwage, ze robi jej sie krzywy zgryz, wiec chcialabym to zrobic jak najszybciej

A to co innego
Ja myślałam ze to pediatra na was krzyczał
A jak logopeda to lepiej się trzymać tego i powoli odstawiać smoka.
Wiem ze to jest bardzo trudne ale musicie przez to przejść.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry