reklama

Ach śpij kochanie ....

reklama
Priscilla a dlaczego chodzicie z mala do logopedy? Ja tez ostatnio zauwazylam ze Maja wyciaga jezyk na wierz ale w sytuacjach jak cos kombinuje i sie skupia na czyms.

To zaczynam obserwowac Maje i jej jezyczek.
A co do spania dzis znow porazka. Przedwczoraj obudzila sie tylko raz wiec my wkoncu "hepi" i za predko bo dzis w nocy chyba z 3 razy. I to tylko do mnie chciala Darek bleeee musialam z nia spac w pokoju i jak sie zaczynala przebudzac to wystarczy ze zaczelam kaszlec albo powiedzialam ze ma byc cichutko i pomagalo. Widocznie bardzo za mna teskni :-):-):-):-)

reklama
Woloszki - u mnie też kiepsko ze spaniem:no:. Jacek wyjechał i Ingunia chyba tęskni bo dziś w nocy obudziła się o 24 - dałam jej jeść bo od 14 nic nie chciała jeść i usnęła ale potem obudziła się o 3.30 i koniec. Pić nie chciała, jeść też nie a usnąć nie mogła. Musiałam ją wziąć do łóżka i po godzinie turlania się i zaczepiania mnie usneła. To już trzecia noc taka. Jak tak dalej pójdzie to się rozbestwi i w ogóle nie będzie chciała spać w łóżeczku tylko ze mną:no:
Może w weekend jakoś się przemogę i powalczę z nią, żeby po przebudzeniu w nocy spała dalej w swoim łóżeczku ale nie wiem czy dam radę bo jestem cholernie niedospana i mogę skapitulować:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry