reklama

Ach śpij kochanie ....

reklama
Idzia, zamień się choć na chwilkę ;) Natka dziś spała tylko dwa razy,ale nie powiem, raz to nawet 1,5 godzinki, a drugim to niecałą godzinke i koniec :( Za drugim razem to zasługa babci, to by polecieliśmy szukac wózka i teściowa z nia została. Wózka nie kupilismy oczywiście, bo nie byłó nic co by nas interesowało i na dodatek babka mi w sklepie powiedziała, że sezonna spacerówki się kończy, wyobrażacie sobie :o Ja tego nie rozumiem, to co dziecko, które zaczyna siedzieć zimą, to ma się męczyc w gondoli, bo im się sezon kończy, niezłe, co? Stanęło na tym że chyba jeszcze podreperujemy starą bryke i się pomęczymy do wiosny...szkoda

margaret - nie zamienie sie :)
a jezeli chodzi o wozki - to chyba mimo wszystko maja cos na sklepie ze spacerowek; a poza tym poogladaj katalogi i moze ci cos zamowia ?

Margaret moj babel z gondoli juz wyrosl i przerzucamy go za miesiac do spacerowki.Ortopeda nie widzi przeciwskazan,wazne zeby miala rozkladane oparcie na plasko i usztywniane siedzisko.Dobrze tez jak ma ciepla bude i spiworek.Zobaczymy jak to u nas bedzie z ta zamiana.Troche sie boje ze go zima wygwizdze :(

a wic mam nadzieje ze uda wam sie naprawic wozek :)
a jezeli chodzi o spacerowke to tez wole jej jeszcze nie uzywac - kamilka duzo lepiej lezy w gondoli - poki z niej nie wyrosni to spacerowke wozimy w samochodzie jako wozek wyjazdowy :)

Justyna śliczne bobasy ale jakoś nigdy bym nie powiedziała że to bliźniaki ;)
Co do spacerówki to Oliwka już się w swojej wozi, na rozkładane oparcie, budkę i cieplutki śpiworek na nóżki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry