reklama

Ach śpij kochanie ....

reklama
Justyno gratuluję ślicznych i dużych pociech. Hm... trza by założyć nowy wątek pt "nieśpiochy"

A nasz Mateusz w dzień uwielbia zasypiać w domu w wózku, oczywiscie po kilkuminutowym spcerku po pokojo-przedpokoju-pokazałam, ze tak można i teraz wymaga, eh ....ale jest to lepsze niż jęki w łózeczku typu: chce mi się spać a nie mogę zasnąć...

a moja mala bije rekordy w dlugosci spania za dnia - calkiem sie jej odmienilo - dzis rano byla pobudka o 6:30, Za chwilke karmienie zabawa do 8 z groszami i o 8:20 zasnela ... spal, spal, spala az wybila 11 ... ktos mi chyba dziecko podmienil ;D potem znowu karmienie z mam wstawila pranie a teraz lezy w swoim pokoju na macie i sie bawi ... ciekawe jak dalsze spania dzisiejszego dnia :)

A u nas spania w dzień jakoś mało, dziś np. zasnął o 9.15 a o 9.30 już go słyszałam jak sobie wesolutko piszczy. Teraz też śpi - ciekawe jak długo??? Wczoraj zasnął mi na rękach podczas spaceru - wózeczek był beee ;D.
Idzia - fajnie macie z tym spaniem, oby jak najdłużej !!!
Justyna - śliczne te twoje dzieciaczki :)
A tu moje dwa, też nie śpią ;):

Idzia oby jak najdluzej :) relaks dla mamy a i dzidzia dobry humor ma ;)
Zuzia powazny facet z tego Twojego Kubusia ;) Fajnie ze ma starsza siostre :) pewnie sie nim super opiekuje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry