reklama

Ach śpij kochanie ....

Justyna śliczne dzieciaczki ale wierzyć się nie chce że to bliźniaki  :D

Idzia fajnie się masz że Kamilka tyle śpi, Karolinka to w dzień śpi bardzo malutko jakieś 2 razy po pół godzinki i trochę na spacerze.

My też jeszcze wozimy małą w gondoli jakoś tak wolę wydaje mi się bezpieczniejsza i że ma w niej wygodniej. Póki co jeszcze się mieści  ;D ale na zimę ??? co to będzie to nie wiem ??? Mam fajny śpiworek więc jak będzie ładnie siedzieć to spacerówka jak najbardziej :)

reklama
Kuba już od ok.miesiąca jeździ w spacerówce i jest zadowolony, że świat ogląda (a je, że waży tylko 7,5 kg :)). Na zimę mamy śpiworek, więc jakoś to będzie.
Dziś podliczyłam ile mój synuś spał wczoraj w dzień - 1 g 45 min. A dziś obudził się o 6.00, zasnął znowu o 7.45 i jeszcze śpi ;D. Strasznie się tym dzieciaczkom zmienia. Może mój też dziś będzie śpiochem ???

Olo też ma czasem dni śpiocha.
A dziś się chciał poprzytulać. Obudził sie o szóstej i chciał do cyca. jak się przyssał to usnął ale jak wyjęłam to sę domagał jeszcze. Dawno tak długo mi nie ssał. Spaliśmy do 7:30.

ja tez wlasnie polozylam mala spac :) dzis przespala prawie cala noc tych pierwszych pobudek ... to dobrze bo myslalam ze po szczepieniu moze byc gorzej ... spala do 7

I śpioch spał od 7.45 do 9.30 ;D. Jak na niego to strasznie długo. Teraz jest po spacerku i też chyba będzie spał. Ale coś marudzi jeszcze...

Rybciu Twoja mala ksiezniczka zaczyna bic rekordy w spaniu ;) oby tak dalej.
idziu no widzisz,pieknie dzidzia Ci spala,niepotrzebnie sie martwilas :)
Irlandia moj tez ma czasami dzien cycka i wisi mi wtedy na nim jak na choince :laugh:

BUbA Dominisia ma taką samą nutke do spania jak ja.Ja gdybym nie musiała w czasie ciąży robić obiadów to bym przespała całą ciaże.I może dlatego teraz Dominisia tyle śpi.

Rybciu cos wtym jest :) ja ala ciaze bylam aktywna jak nigdy.Nie dalo sie mnie opanowac....na dzien przed porodem przekopalam ogrod....i posadzilam drzewka.Robcio malo nie dostal zawalu jak to zobaczyl ::)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry