reklama

Ach śpij kochanie ....

reklama
U nas w nocy standard - dwie pobudki :(. A wstawanie o 6.00 rano i to już kolejny dzień. Chyba mój mężuś przestanie sobie budzik nastawiać, bo i tak go synuś rano budzi :laugh:.
Za to teraz mały robi sobie już drugą drzemkę, pierwsza trwała 1 godz. Ciekawe ile teraz pociągnie ???

Witam,my dzis pobudka standartowo czyli 8.30.No i wlasnie Frank udaje sie na drzemke :) ostatnio miewa juz tylko dwa spanka w dzien....O kolo 12 i okolo 16.Czasami kimnie jeszcze w samochodzie lub na spacerku ale doslownie 10 min.Widocznie tyle mu starcza bo nie jest marudny.Na noc spac idzie o 20.30.A jeszcze niedawno przesypial polowe dnia...
Idzia no to ladna drzemke sobie mala uciela :)
Irlandia Gratulacje dla synka!!Oby juz zawsze tak ladnie sypial.Milego spaceru!
Zuzia moj maly tez mial taki tydzien jakis miesiac temu ze budzil sie w nocy i wstawal o 6.00 ale po paru dniach wszystko do normy wrocilo.

A my dzis sie obudziłyśmy jak nigdy przed 5 rano cycuś i spanko do 9:45.
I jak na ranie Dominisia nie śpi.
Irlandia ładnie Oluś przesypia Ci nocki.
Idziu Kamilce się chyba polepsza ze spaniem w dzień.
Zuzia1 może przejdzie Kubusiowi i nie będzie sie budził w nocy.
BUBA twojemu Frankowi też przejdzie bo sie robi starszy.A im dzieci starsze potrzebują snu w nocy a nie cycusia.

tak dziewczyny - chyba sie u nas poprawia z tym spaniem - ranna drzemka wyszla 2,5 h, potem jeszcze 50 minut i jakies 40 na tym pikniku u michala :)

mam nadzieje ze i u was bedzie coraz lepiej ze spaniem i w dzien i w nocy :)

U nas były dzisiaj cztery spania: najpierw 1 godz., potem 50 min., 40 min. i wieczorem jeszcze 30 min. Też nie najgorzej :) :) :). Ale w nocy na pewno obudzi się ze dwa razy... ::) :( :( :(.

Idziu Kamilce się poprawia ze spaniem ślicznie.
A Dominisia dzis nie spała od 10 rano do 17.A jak zasneła to spała jakieś 2 godzinki.
I teraz jeszcze nie spi.Ale to norma godzina 23 i zasnie.

reklama
A Oliwka jak na złość coraz wcześniej chce chodzić spać i coraz wcześniej wstaje. Tak więc o 18 już leży w łóżeczku a o 6 mam pobudkę, o 8 rano zasypia jeszcze na godzinke (i ja z nią też ;) ) potem tylko po 30 minut drzemek około 11, 13 i 16. Muszę coś zrobić żeby chodziła później spać!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry