Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.

) ale po pamiętnym wypadzie do dziadków-wszystko się poprzestawiało i odbudowujemy dopiero całą relację- czasami zaśnie sama (gaszę światło i wychodzę -muzyka w tle) ale czasami trzeba wziąć na rączki
- z czym walczę-biorąc tylko na chwile i odkładając (tracy hogg) ale nie zawsze to tak pięknie wychodzi
). Olo zasypia sam wieczorem a w dzień uspokaja sie na rękach, wybudza gdy jest wkładany do łóżeczka i ponownie zasypia. Trzymanie na rekach, na siedząco - nigdy nie chodziłam z Olkiem na rękach do usypiania - traw ok. 5 min. W nocy Olo jak sie wybudzi, zasypia zwylke sam, ale czasem na chwilke trzeba Go wyjac jak bardzo płacze. Jak tylko marudzi to układam na boku i trzymam za raczke. Coraz lepiej to wychodz. Ilosc pobudek w nocy różna, czasem wogóle a czasem ze trzy. Najtrudniej jest nad ranem, koło 4-5tej. Adam bierze Olka do łóżka a ja uparcie stosuje metode Tracy Hogg podobnie jak Papajka i to przynosi efekty. :-)
padnieta zasypialam z 1,5 - 2 h i jak sie wybudzalam bo budzil mnie najdrobniejszy szelest np pies wstal czy te pe to juz mogila proces od nowa.Powod
Na pocieszenie Ci powiem ze mi pomagala lampka(no dobra dwie ;-) bo karmie) i problem zniknal po jakims niedlugim czasie.Moze masz kochana na swojej glowie zbyt wiele ostatnio???To sie niestety na jakosci snu odklada :-(
takiego przypadku nie mielismy jeszcze ;-) U nas naszczescie ani wyjazdy,ani choroby nie rozregulowywuja malego.Jak sie raz zaprogramowal tak dziala(tfu,tfu;-) )redukujac tylko co jakis czas dzemki dzienne.