reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ach te chłopyyyy!!!!!!

Nice super mężuś :). Ja też czasem mojego Misia wysłam samego na spacerek z Zuzkiem i po 15 minutach musze iść z nimi bo co, bo męzuś nie lubi sam chodzić :((
Silve ja ostatnio stałam się fanką starczyków, i zawsze mi małż na rocznice śłubu kupuje uwielbiam ich zapach, bo tak to jestem wierna tulipanom ( nie dość, że wygląd mają to ta nazwa Tuli Pan ehhh)ale ona teylko na wiosne :(

Ostatnia edycja:
reklama
nice- girl ogromny medal dla Twojego męża. Super się spisał i oby częściej tak było :)

No a ja też pochwalę mojego ślubnego, bo wstał dziś, ubrał się z małym, poszli na spacer i wstąpili po bułeczki na śniadanko. No i zostałam uraczona pyszną jajecznicą ze świeżą bułą :)

No to i ja swojemu dam medal (a niech ma:happy2:) za to że jak nie jest w pracy wcześniej niż my wstaniemy (a teraz rzadko się to zdarza bym se pospała,bo mam dość wczesne pobudki:dry:) to zawsze robi mi śniadanko:-)a główny medal należy mu się za to że dzisiaj w nocy (do 2) robił mi szafkę (bo mi się zachciało więcej miejsca na domowe duperele)no i zrobił taką jak chciałam:happy2:

Super, że co niektórzy panowie się poprawili :-) mojemu mężowi też się należy medal, za codziennie śniadania, że tak dużo poświęca Oliwce czasu wtedy gdy jest w domu, że na spacery zabiera ją z własnej nie przymuszonej woli, że żonkę swą uraczy czasem bez okazji pięknymi kwiatami :-)

Rysia, Kania - super mężusie :-) Te śniadanka bardzo mi się podobają. Mój mężuś akurat rzadko mi robi śniadanko, częściej ja jemu. A on prędzej kolacje robi. No ale takie śniadanko z rana to jednak fajniej niż kolacja. Jednak Ci faceci wcale tacy źli nie są, jak chcą to potrafią się zachować :tak:

to chociaz ja wystawie medal dla mojego całą ciaże wracajac z pracy miał dla mnie 7 kg arbuza na zmiane z kg mieciutkich mango. a teraz czesto mnie budzi sms typu kocham cie w 3 jezykach ;-)

reklama
DAWIDOWE co by cie nie obudzil z zaskoku kiedys sam jezyk :)))))))))))))))) hahah:))) a tak w sumie to tego ci zycze!!!!!!!!!!

ja mam dzisiaj zboczone mysli bo tak cos mnie przelecialo dzisiaj ...:))))))))))))))

a co do sniadanek to my nie jemy wcale:ppp wiec chyba musialabym sie najpierw nauczyc je jesc:)i pomyslec ze w PL moglam jesc nawet bigos na sniadanie z chlebem albo ze 3 kromy.

Do góry