reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
......bo to było piękne po prostu.............
A wiecie...?Najlepsze było to,ze na ten jego "Ślub" wszyscy sie w szkole nabrali,łącznie z dyrekcją.A jaką miał labę dzieki temu-"pani profesor,ja musze dzis wczesniej się zwolnic ,bo z zona do lekarza...".Pół roku tak mu sie udawało!No,cel osiągnął- był gwiazdą...za to potem,jak sprawa sie rypła...lepiej nie mówic...
Czyli każda z nas miała jakiś "dziwny" związek. Ja przez 3 lata męczyłam się z psychicznie chorym chłopakiem. Ciął się wszędzie po kłótniach a jak go w końcu zostawiłam to próbował się powiesić paskiem na klamce... Wylądował w psychiatryku, ma w papierach próbę samobójczą i nic w życiu nie osiągnął.
dorisday2512
happybeti piękna historia.Bedziesz miala kiedys sliczną bajke do opowiedzenia Amelce :-)
A ja z moim małzykiem tez jestem dzieki mojej siostrze i jego kolezance , które nas spiknęły.
Oboje bylismy po jakis mniejszych i wiekszych przejsciach i oboje szukalismy normalnosci :-)
A ja z moim małzykiem tez jestem dzieki mojej siostrze i jego kolezance , które nas spiknęły.

Oboje bylismy po jakis mniejszych i wiekszych przejsciach i oboje szukalismy normalnosci :-)
Opisalam swoje przejscia nie po to zeby się wyżalic , bo nie mam zalu. Wychodzę z założenia ,ze co nas nie zabije to nas wzmocni i ja na pewno stalam sie silniejsza, tylko wlasnie po to ,zeby pokazac ,ze milosc ogłupia!!! totalnie. Nie ma co się łudzic ,ze facet sie zmieni. Zdradzil raz , zrobi to poraz kolejny .... nie za tydzien , nie za rok a za np. 5lat. Szkoda marnowac czas!
Kochana masz racje co nas nie zabije to nas w zmocni. Jednak Twoje i Dziulki przezycia
beti, PORYCZAŁAM SIE PRZEZ CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!! piękna historia, chociaż dla ciebie na pewno nie potoczyło się to wszystko tak jak marzyłaś od razu- widocznie waszym przeznaczeniem było jednak być razem!!! i to piękne że miłość wygrywa!!! po latach, ciężkich chwilach, których mogłoby nie być, gdyby "kiedyś" wyszło inaczej, ale jesteście razem!!! i życzę wam żeby w waszym związku miłość wygrywała codziennie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja sie popłakałam .... ehh cudnie, ze jestescie razem
U mnie ehh. Jesteśmy ze sobą bardzo długo w tym roku będzie 12 lat. hehe zaczeliśmysie spotykac jak mieliśmy lat 17 i wiadomo byliśmy młodzi i głupi , były wzloty i upadki. Jak mowimy, ze jestesmy tyle i tyle lat, to kazdy sie dziwi ( faceci zwlaszcza- jak mozna byc tyle lat razem). I co i wiecie co i my nadal sie kochamy. Wiemy, ze mozemy na siebie liczyc, nie nudzi sie nam ze soba, a teraz jak jest mala to juz wogole. Kocham go za kazdy gest , za kazde slowo( choc nie powiem, bo sie klocimy) i wtedy jego slow nie kocham
Ostatnia edycja:
dorisday2512
sarisa super, ze od razu trafilas na tego wlasciwego. Zyczę aby zawsze bylo tak jak do tej pory :-)
sarisa super, ze od razu trafilas na tego wlasciwego. Zyczę aby zawsze bylo tak jak do tej pory :-)
e tam własciwego hehe. Powiem Ci, ze sie ciesze, ze go mam. I Tobie zycze, zeby u Was juz do konca było pięknie ...
Ostatnia edycja:
reklama