reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ach te chłopyyyy!!!!!!

reklama
Silve strasznie mi przykro :-( tulam Cię mocno !!!
Czy On nie rozumie że pieniądze to nie wszystko??? kurczę przecież sama sobie tego dziecka nie zrobiłaś, co za tłukkkkkkk wrrrrrrrrrrrrrr jak słyszę coś takiego to się we mnie gotuje wrrrrrrrrr

Sivle :-( za przeproszeniem niedojrzały smarkacz! rodzina czy gra a on wybiera to drugie? i jeszcze jakieś fochy :no: ?! Jest sens przez kogos takiego sie jeszcze denerwować? tyle szans dostawał i nadal zachowuje sie tak że aż sie w człowieku gotuje! Po prostu szkoda Ciebie i małego dla takiego tłuka! Za fraki i na zbity pysk go, niech na plac zabaw sobie pójdzie i poszuka ludzi na swoim poziomie :wściekła/y: !

SIVLE no dramat!!! w ogóle nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić, przechodzi to moje pojęcie. u nas nawet jeśli między nami bywa różnie no to przecież to nie może się na dziecko przekładać.

Jejku sivle sprawa wyglada beznadziejnie. To naprawdę smarkacz na calego :-(. Zeby własnym dzieckiem się nie zajmowac na rzecz gier komputerowych. Współczuje mu takiego ograniczenia . Niech się tym 'utrzymywaniem' tak nie zasłania , bo nie daj Bóg noga mu się powinie i ciekawe co wtedy będzie gadał. Przytulam Cię mocno. musisz mieć kupe sily ,zeby dać dziecku miłosc za dwoje. Co za typ :-(

SIVLE- u mnie po takim czyms jego gry bylyby w koszu albo i komp za oknem. oj niechyba raz uslyszala taki tekst!!!!!!!! albo...kazalabym mu spier.... z domu!!!!! serio!!!!

reklama
silve - ewidentnie tatus Adasia nie dorosl do roli ojca. Moim zdaniem masz tylko 2 wyjscia: albo bedziesz czekac kilka(nascie,dziescia?) lat, az tatus wydorosleje i w miedzyczasie osiwiejesz z rozpaczy - nie mowiac o dziecku-, albo powoli zaczniesz sie rozgladac za nowym, dojrzalym, troskliwym, opiekunczym i cieplym tatusiem...
Wspolczuje i sle pozytywna energie do dzialania:-)

Do góry