reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Aktywność w ciąży i wielki powrót do formy po niej :-)

reklama
Rower i bieganie to raczej odpada. Można się przewrócić albo ktoś na nas wpadnie ( a ambitnych po parkach nie brakuję ;-))i wtedy może być pozamiatane.

Można zapisać się na jogę, basen ale taki sprawdzony gdzie nie przesadzają z dolewaniem chloru i ozonu do wody, są też specjalne ćwiczenia dla ciężarnych ;-) gdzie naucza nas rozciągać tam gdzie trzeba no i oczywiście spacery :-)

Rany dziewczyny!Ja przed ciaza i w pierwszej ciazy bylam meeega aktywna!!!!
Teraz spacer z psem czy wejscie na moje 3 pietro to dla mnie wysilek taki,ze normalnie musze od razu usiasc i odpoczac....

tez nie cwicze z usmiechem na ustach codziennie rano, ale wiem ze jak nie bede nawet tego robic to dupa mi do krzesla przyrosnie... domatorka ze mnie straszna

reklama
Kingolinka - ja mam papier w postaci L-4 z kodem 2 (pacjent ma leżeć) więc z czystym suminiem zmieniam boki przed TV ;-)

Do góry