Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko oficjalniena pewno nie po mamusiach!!mamusie są skromne i ZAWSZE trzymają nóżki złączone![]()
bo nie oficjalnie to z tą grzecznością bym się spierała
Popieram!Ze złączonymi nóżkami trudno byłoby nam zajść w ciązeChyba jednak po mamusiach takie cnotliwe te nasze dzieci
A to mój brzuszek z synusiem w środku![]()
Super brzusio!
synuś rośnie aż miło
:-)Rośnie i rozpycha się nózkamiPopieram!Super brzusio!
synuś rośnie aż miło
:-)

Wklejaj koniecznie,daj nacieszyć oczyeee widzę że koleżanki nie zrozumiały ironii![]()
SercaDwa super brzuszek!!
Chyba zaraz wkleję swój, wczoraj mężulkowi wysyłałam co by nie zapomniał![]()

Ależ Ty piękna jesteś! A brzusio Ci uroku dodaje! Cudne zdjecie!A to mój brzuszek z synusiem w środku![]()
Nie no, masz rację. Ja to jeszcze dziewicą bym była gdyby się z mężem w ten teges nie bawiła hehe!na pewno nie po mamusiach!!mamusie są skromne i ZAWSZE trzymają nóżki złączone![]()
) - jest to skutek długiego leżenia (no AŻ tydzień, ale mi już wystarczy
) i wielkiego stresu plus unikanie mycia włosów przez kilka dni
Ależ Ty piękna jesteś! A brzusio Ci uroku dodaje! Cudne zdjecie!
Bardzo miło ,że Wam się podobaJaki śliczny zgrabny brzusio
Ja też chcę taki...
Może piękna to przasada...chociaż mówią ,że kazda kobieta jest piękan i tego się trzymajmy to bedziemy miały lepsze samopoczucie
więc trudno było dobrze wyglądać.W końcu 3 razy leżałam w szpitalu na kroplówkach bo się odwadniałam.A moja kochana teściowa wpadała i oceniała mój wygląd.Och..tak jej nienawidze jak sobie wspomnę..A okazało się ,że bedzie synek z czego bardzo się cieszę,choćby dlatego ,że się pomyliła!..Przepraszam ,ale musiałam się wyżalić:-(