Aneciak
mama Zuzi 01.03.2010
Ja mam identyczne odczucie o swoimAle uwierz mi Twój jest100 % ciążowy, a nie tłuszczykowy
![]()
ja to cała jestem TŁUSZCZYKOWA :-) buhahahahahahaha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam identyczne odczucie o swoimAle uwierz mi Twój jest100 % ciążowy, a nie tłuszczykowy
![]()
czekamy czekamy :-)No Kochana - ciężarówa jak się patrzyJa też dzisiaj sobie cyknę fotkę
a co ;-)

pomijając że wykonując powyższe czynności zmachałam się jak pies i teraz leżę, a za chwilę fiuuu do Poznania:-)No Losek już się okrąglutka zrobiłaśŚwietnie wyglądasz - graty
![]()
O jej jaki słodziutki masz brzuszek!
Ty też masz super brzuszek!o kurczę Losek ma styczniowy termin a mój brzuchol przy niej to wygląda na grudniowy
w końcu mogę zamieścić fotki jak jestem wstana, umyta (włosy), umalowana i ubrana w cóś innego niż dres... nie jest to szczyt moich możliwości, ale czuję się o nieeebo lepiejpomijając że wykonując powyższe czynności zmachałam się jak pies i teraz leżę, a za chwilę fiuuu do Poznania:-)
A co do wielkości ja mam podobny wielkościowo do Twojego