reklama

Albumik

reklama
Na poprawę humoru:
P1040004 [DVD (PAL)].jpg
Nowy sposób jedzenia:-(:
P1040014 [DVD (PAL)].jpg
Tak mi się wspomniało, oglądając Agrafkową Alutkę:
Zdjęcie0156 [DVD (PAL)].jpg
Mikołajka z kuzyneczką:
IMG_0699 [DVD (PAL)].jpg
I znowu ja:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-):
Zobacz załącznik 396559

Aza, Konrad widzę ma niezłe królestwo w wannie:-)!!A powiem Ci, że już prawie tej blizny nie znać - w każdym razie na tym zdjęciu..
Mama, Marcelek ma bombową tą minkę:tak:!!puzzle biedronkowe u nas też królują - z tym, że mała ma takie ze zwierzaczkami z dżungli:tak:

maxwell wyglądasz super:tak: ale Ci ładnie z tym brzuszkiem:-)
mogę spytać ile przytyłaś?? Nie chcesz nie odpowiadaj ale odkąd wklejasz zdjęcia z ciąży to wyglądasz tak samo tylko brzuszek większy:tak:;-) chyba 2 kg, co nie?:)
Marysia -super jak zawsze:-)

AZA pięknie się Konradek załawił:tak: nie ma jak kremy. Tak blizny już prawie nie ma:-)

Mama ale wcina słodko ;)
Kurcze my krzesełko do karmienia musimy juz chyba schowac, Kubus nie chce w nim siedzieć:no: tylko przy stole jak my, wczoraj ciagnal z lozeczka za sobą poduszkę jak powiedziała, mu, ze idziemy na obiad, nie wiedziałam o co mu chodzi, jak kazałam mu zostawić to się złościł a cwaniak wziął sobie pod dupkę na krzesło:-D

reklama
Mama ale Marcelek ma spust :))) Super, dobrze jak wcina bez problemów :))))

Co do Konrada blizny to tez widzę, że jest postęp. Ludzie jak go widzą juą nie pytają się czy go pies pogryzł tylko gdzie się podrapał :))) Oczywiście smarowanko 2 razy dziennie :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry