reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Albumik

reklama
Cleo - buhahaha, dwa w jednym, nie dość, że uśmiechnięty Igi to jeszcze krecik, nie wiem , który bardziej mi się podoba;-);-);-):-D Obaj cudni, ale Igi przebija krecika tymi okularami.:-D

Asiulka z "kiti" ;-) Niestety 5-cio-sekundowym:dry:

Zobacz załącznik 413218
super jej z tą kitką :tak:
asia aj lov ju!!!!!!!:-D

urodzinowe pozdrowienia od Ignasia:-)
ale z niego słodziak ,musisz częściej wrzucać jego fotki :tak:
Anawawka Ty to masz 2 małe akrobatki :)))

Dziunka rosną Ci 2 modelki :))) Zdjęcie Asi na dywanie mnie powaliło, myślałam, że pęknę ze śmiechu :)))

Kiragold wow, jaki Ignaś już duży, super chłopak...

To ja Wam wrzuce kilka fotek z urodzinek i mój pierwszy tort hehe...
tort bombowy :tak: a i z prezentów widać że Konradek zadowolony :tak:
Zabawy moich dziewczyn czasami przerastają moją wyobraźnię, otóż stolik przerobiły na wagon kolejowy ...:szok:, poprzesuwały krzesła i proszę...
Zobacz załącznik 413357Zobacz załącznik 413356
pomysłowości to można im tylko pozazdrościć ;-)
Ana Ty masz zawsze wesoło :-)sprzątania Ci tylko współczuję;-)a dziewczynki pomysłowe :-)
Dziunka:-D Asia z tym kotem rewelacja :-Dfryzurka tak samo :-)
Kira Ignasia jak dawno ja nie widziałam oj dawno loczki BOSKIE!!!!!!! ślicznota
Aza fajny tort ale rozpakowywanie prezentu chyba było najlepsze co ??tort smakował??

Igi zaprasza Asię na pływalnię:-Dszajby dostał jak to znalazł:-Da i mogę się Wam teraz pościelą pochwalić przy okazji..
Zobacz załącznik 413400
śliczna pościel :tak: a i okularnik super się prezentuje :-)

a tutaj nasze wczorajsze bale PC035499.jpgPC035503.jpgPC035510.jpgPC035553.jpg

reklama
Do góry