reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Albumik

ANA koronowana królowa wygląda bardzo dostojnie. A wygibasy na kanapie mnie rozłożyły na łopatki, ja myślałam, że Jasiek osiąga szczyt możliwości, ale przy twoch gwiazdach on wymięka :-)

DZIUNKA no nie pogadasz modelki na całego. Ładnie się bawią razem, czy to tylko pozory ?

reklama
Bawią się, bawią:tak: O ile Julka bez Asi świetnie sobie radzi, o tyle Asia bez Julki to jak bez ręki. Non stop marudzenie aż Julia wróci, chociaż wczoraj sama się bawiła, ale to nie to samo co z Julią. A tak to czasem nie wiem że mam córki:-)

No to super, ja mam brata starszego o 6 lat i też świetnie się bawiliśmy od samego początku, w życiu dorosłym też zazwyczaj na tych samych imprezach bywaliśmy.

Asia zasnęła dziś na podłodze....jeszcze przed snem A się pyta: "Będziesz tam spała?" A Asia: "Tak, jak kotek":-D
DSC00498.jpgDSC00494.jpg

No koniec świata!

reklama
Do góry