reklama

Albumik

reklama
Dziunka no wiesz jedna fota tylko <foch> :P Asia solenizantka no słodziak jak nie wiem co,pączuś taki ;-),Julka starsza siostra widać ,tak samo śliczna ,a ten chłopczyk to Miłek ??? fajny łobuziak :-)

Mama zdjęcie przy koniku z kąpielu REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!! ale on ma te minki zawsze takie słodziachne :-)

Mama super fotki, z Marcela to niezły rozbójnik:-D

Zaczynam się poważnie zastanawiać nad koniem na biegunach, raczej używanym niż nowym, bo i tak zaraz pewnie przestaną się interesować. Póki co Asia szaleje wszędzie gdzie tylko dorwie coś podobnego do konika:-D

Tu tez mam zaległości...

Mama Marcelek z bułą mnie rozwalił a siedzi sobie jak luzak... Uśmiech przy koniku mówi sam za siebie, radość aż bije po oczach :)))

Dziunka kwiaty przepiękne, zazdroszcze ręki a Asia jaka zdolniacha, ludek pierwsza klasa...

Cleo pomocnika masz, że hoho... mój jeszcze nie miała okazji mi pomagać...

Maxwell mój Konrad oglądał zdjęcia Marysi jak zahipnotyzowany, chyba mu w oko wpadła :))) No a mama to się Ciebie nie wyprze hehe...

Ostatnia edycja:
MAMA uśmiech Marcela powalający, sama radość.

DZIUNKA pięknie się prezentują, że też całą trójkę udało ci się razem uwiecznić. Kwiaty masz bajeczne.

MAXWELL Jąśkowi Marysia też chyba w oko wpadła, ale nie ma się co dziwić :) A z mamą jesteście jak 2 krople wody.

CLEO super pomocnik i przystojniache, wydoroślał bardzo.

A tu my właściwie zdjęć z urodzin mam chyba 2, a reszta to z niedzieli po urodzinkach. Przedostatnie z chrzestną i najlepszym prezentem, jak się okazało.

Załączniki

• aa.jpg
    aa.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 52
  • a.jpg
    a.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 53
  • b.jpg
    b.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 51
  • bb.jpg
    bb.jpg