reklama

Albumik

Pathanka ale masz przystojniache :))) Prezent bardzo pomysłowy, wyobrażam sobie ten pośpiech w rozwijaniu go :)))

Cleo super, a jakie skupienie przy tym. Muszę mojemu kupić jakieś garnuszki bo on tylko auta i auta :)))

reklama
haha Aza dokładnie o tym samym pomyślałam.
Igorek faktycznie skupienie ma duże. Ciekawe ile by się Marcel takim zestawem bawił. On to tylko znów rozwalać i rozrabiać woli ;p Ale pomyślimy......... :-D

A tu trochę nas...
Nastąpiła koronacja Trochę ćwiczę z siostrą

krolewna.jpgcwiczenia.jpgcwcd.jpg
Mam być dzidzią. Zapatrzyłam się
zabawa.jpgmysle.jpg

A tu postanowiłyśmy poznać wytrzymałość mamy

niezleprzycisnieta.jpg

Ostatnia edycja:
Polaa - Hanka siedziała, a Gośka przechodziła i siadała z impetem... po czym zrywała się, przechodziła po mnie i robiła kółeczko , wracała do nas i tak kilka razy. Trochę mnie ramię boli, ale to dlatego, że potem Gonia wymyśliła stanie mi jedną nogą na ręce i trzymanie się poręczy łóżka, a druga noga w górę... gdyby był Julinek to bym ją tam zapisała:-D:-D:-D

A tu trochę nas...

Zobacz załącznik 412532Zobacz załącznik 412533Zobacz załącznik 412534
Zobacz załącznik 412536Zobacz załącznik 412535

Zobacz załącznik 412537
ale cię przycisneły do podłoża :-D ,a te wspólne akrobacje wyglądają super :tak:
hahahaha dobre. juz tak dawno nie usmiałam sie nad komentarzami zdjec :D maxwell jak zwykle jestescie śliczne :) mamusie oczywiscie rozpoznałam :-D:-D:cool2:

dziunka sliczna ferajna. Miłek?? mi sie spodobał :-D:-D

u nas fot tez nie bylo bo po pierwsze troszke ludzi do ogarnięcia i robota od samego rana po drugie marcel tak wariował ze nawet jak zrobiłam te kilka fot to sa rozmazane :-( Ale na swieta porobie ładne - cóz tam przez m-c dziecko sie nie zmieni wiec i tak bedzie pamiątka urodzinowo-swiateczna :-D:-D Ale wkleje to co mam:
marcel 8 listopada po kąpieli w pokoju znalazł koniula ;pZobacz załącznik 411842
z prababcią ledwo go złapałam aparatemZobacz załącznik 411843
z ukochanym dziiadziusiem - moim tatąZobacz załącznik 411844
tańce wygibańce czyli break dance w wykonaniu marcelaZobacz załącznik 411845
no rundka honorowa na koniu czas sie zaprezentować - marcel juz zmeczony i spoconyZobacz załącznik 411846

co on sie na wariował to mówie Wam. Na foty nie było najmniejszych szans :eek:
super fotki :tak:, my mamy krowę na biegunach i jest ciągle w użyciu ;-)
MAMA uśmiech Marcela powalający, sama radość.

DZIUNKA pięknie się prezentują, że też całą trójkę udało ci się razem uwiecznić. Kwiaty masz bajeczne.

MAXWELL Jąśkowi Marysia też chyba w oko wpadła, ale nie ma się co dziwić :) A z mamą jesteście jak 2 krople wody.

CLEO super pomocnik i przystojniache, wydoroślał bardzo.

A tu my właściwie zdjęć z urodzin mam chyba 2, a reszta to z niedzieli po urodzinkach. Przedostatnie z chrzestną i najlepszym prezentem, jak się okazało.
ale masz super chłopaka , a ten uśmiech cudo ;)

Zobacz załącznik 411732mój kucharzyk robi ciasto na pizzę ;-)wałkował dobre 30 min:-D
Zobacz załącznik 411733poprostu Igi
Igi chyba naprawdę zostanie kucharzem , filmik mnie to tego przekonał na 100% ;-)

Marysia to niezła laska :tak::-)
Lenka ma już 10 dni! A przecież dopiero się urodziła:szok:

A tu trochę nas.

Tak Asia pewnego wieczoru jechała na spacerek:-p
Zobacz załącznik 410920

Tu Julka i jej siostra bliźniaczka:rofl2:mam nadzieję że nie tylko ja widzę podobieństwo:-D
Zobacz załącznik 410921

Tu zajęcia plastyczne;-) (miałam dziecko z głowy na 2 godziny!!!). Pan ludzik został zrobiony tylko i wyłącznie przez Joannę:tak: ja tylko podpowiadałam co można mu doczepić, ale nie mówiłam w którym miejscu;-)

Zobacz załącznik 410922Zobacz załącznik 410923Zobacz załącznik 410924

A tutaj już z innej beczki. Pragnę się pochwalić co udało mi się wyhodować:-) Jeśli chodzi o grudnika to szczerze mówiąc nie spodziewałam się:rofl2: Ja z tych co często zapominają o podlewaniu:zawstydzona/y:jednak ostatnio wzięłam się w garść i proszę jak mi się pięknie roślinka odwdzięczyła:-)

SCHLUMBERGERA TRUNCATA:-DZdjęcia oczywiście niewyraźne i wcale a wcale nie oddają uroku tych pięknych kwiatków :tak:
Zobacz załącznik 410925Zobacz załącznik 410926Zobacz załącznik 410927

A tu mój nowy Amarylis, a też się pochwalę choć tu nie filozofia wyhodować kwiaty. Co więcej, innego kwiatka, który aktualnie śpi w piwnicy, a właściwie samą cebulę wyrzuciłam do kosza rok temu a ona liście wypuściła na drugi dzień:eek: :-D tak ją ciach z powrotem do doniczki i do dziś żyje:-D No kocham te kwiaty nad życie:zawstydzona/y:
Zobacz załącznik 410928Zobacz załącznik 410929
dziunka kwiatki śliczne ale twoje laski ładniejsze :tak:a Asia to chyba jakąś projektantką mody zostanie ?? heheh ;-)

Ostatnia edycja:
A tu trochę nas...

Zobacz załącznik 412532Zobacz załącznik 412533Zobacz załącznik 412534
Zobacz załącznik 412536Zobacz załącznik 412535

Zobacz załącznik 412537

Ćwiczenia super :-) mam wrażenie że Twoje dziewczynki na akrobacje najczęściej wybierają kanapę (jakby na ziemi się nie dało :-D) znam to hehe.

A tu zabawa poranna w modelki:-D:-D:-D już się przebierały chyba z 10 razy:-D

DSC00487.jpgDSC00485.jpg

Kolejna odsłona :-D
DSC00489.jpg

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry