Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale cię przycisneły do podłożaA tu trochę nas...
Nastąpiła koronacja Trochę ćwiczę z siostrą
Zobacz załącznik 412532Zobacz załącznik 412533Zobacz załącznik 412534
Mam być dzidzią. Zapatrzyłam się
Zobacz załącznik 412536Zobacz załącznik 412535
A tu postanowiłyśmy poznać wytrzymałość mamy
Zobacz załącznik 412537
,a te wspólne akrobacje wyglądają super 
super fotkihahahaha dobre. juz tak dawno nie usmiałam sie nad komentarzami zdjecmaxwell jak zwykle jestescie śliczne
mamusie oczywiscie rozpoznałam
dziunka sliczna ferajna. Miłek?? mi sie spodobał
u nas fot tez nie bylo bo po pierwsze troszke ludzi do ogarnięcia i robota od samego rana po drugie marcel tak wariował ze nawet jak zrobiłam te kilka fot to sa rozmazane :-( Ale na swieta porobie ładne - cóz tam przez m-c dziecko sie nie zmieni wiec i tak bedzie pamiątka urodzinowo-swiatecznaAle wkleje to co mam:
marcel 8 listopada po kąpieli w pokoju znalazł koniula ;pZobacz załącznik 411842
z prababcią ledwo go złapałam aparatemZobacz załącznik 411843
z ukochanym dziiadziusiem - moim tatąZobacz załącznik 411844
tańce wygibańce czyli break dance w wykonaniu marcelaZobacz załącznik 411845
no rundka honorowa na koniu czas sie zaprezentować - marcel juz zmeczony i spoconyZobacz załącznik 411846
co on sie na wariował to mówie Wam. Na foty nie było najmniejszych szans![]()
, my mamy krowę na biegunach i jest ciągle w użyciu ;-)ale masz super chłopaka , a ten uśmiech cudoMAMA uśmiech Marcela powalający, sama radość.
DZIUNKA pięknie się prezentują, że też całą trójkę udało ci się razem uwiecznić. Kwiaty masz bajeczne.
MAXWELL Jąśkowi Marysia też chyba w oko wpadła, ale nie ma się co dziwićA z mamą jesteście jak 2 krople wody.
CLEO super pomocnik i przystojniache, wydoroślał bardzo.
A tu my właściwie zdjęć z urodzin mam chyba 2, a reszta to z niedzieli po urodzinkach. Przedostatnie z chrzestną i najlepszym prezentem, jak się okazało.
Igi chyba naprawdę zostanie kucharzem , filmik mnie to tego przekonał na 100% ;-)Zobacz załącznik 411732mój kucharzyk robi ciasto na pizzę ;-)wałkował dobre 30 min
Zobacz załącznik 411733poprostu Igi
Marysia to niezła laskaMarysia w dniu swoich urodzin:
Zobacz załącznik 411752Zobacz załącznik 411753Zobacz załącznik 411754Zobacz załącznik 411755Zobacz załącznik 411756Zobacz załącznik 411757Zobacz załącznik 411758=>Tu moja MAMA
Dziewczyny, teraz czekam na Wasze zdjęcia urodzinowe:-) znaczy dzieci![]()
:-)dziunka kwiatki śliczne ale twoje laski ładniejszeLenka ma już 10 dni! A przecież dopiero się urodziła
A tu trochę nas.
Tak Asia pewnego wieczoru jechała na spacerek
Zobacz załącznik 410920
Tu Julka i jej siostra bliźniaczkamam nadzieję że nie tylko ja widzę podobieństwo
Zobacz załącznik 410921
Tu zajęcia plastyczne;-) (miałam dziecko z głowy na 2 godziny!!!). Pan ludzik został zrobiony tylko i wyłącznie przez Joannęja tylko podpowiadałam co można mu doczepić, ale nie mówiłam w którym miejscu;-)
Zobacz załącznik 410922Zobacz załącznik 410923Zobacz załącznik 410924
A tutaj już z innej beczki. Pragnę się pochwalić co udało mi się wyhodować:-) Jeśli chodzi o grudnika to szczerze mówiąc nie spodziewałam sięJa z tych co często zapominają o podlewaniu
jednak ostatnio wzięłam się w garść i proszę jak mi się pięknie roślinka odwdzięczyła:-)
SCHLUMBERGERA TRUNCATAZdjęcia oczywiście niewyraźne i wcale a wcale nie oddają uroku tych pięknych kwiatków
Zobacz załącznik 410925Zobacz załącznik 410926Zobacz załącznik 410927
A tu mój nowy Amarylis, a też się pochwalę choć tu nie filozofia wyhodować kwiaty. Co więcej, innego kwiatka, który aktualnie śpi w piwnicy, a właściwie samą cebulę wyrzuciłam do kosza rok temu a ona liście wypuściła na drugi dzień![]()
tak ją ciach z powrotem do doniczki i do dziś żyje
No kocham te kwiaty nad życie
Zobacz załącznik 410928Zobacz załącznik 410929
a Asia to chyba jakąś projektantką mody zostanie ?? heheh ;-)A tu trochę nas...
Nastąpiła koronacja Trochę ćwiczę z siostrą
Zobacz załącznik 412532Zobacz załącznik 412533Zobacz załącznik 412534
Mam być dzidzią. Zapatrzyłam się
Zobacz załącznik 412536Zobacz załącznik 412535
A tu postanowiłyśmy poznać wytrzymałość mamy
Zobacz załącznik 412537
) znam to hehe.

już się przebierały chyba z 10 razy