reklama

Albumik

reklama
Marysia w dniu swoich urodzin:
DSCF0535 [DVD (PAL)].jpgDSCF0545 [DVD (PAL)].jpgDSCF0583 [DVD (PAL)].jpgDSCF0594 [DVD (PAL)].jpgDSCF0650 [DVD (PAL)].jpgDSCF0563 [DVD (PAL)].jpgDSCF0616 [DVD (PAL)].jpg=>Tu moja MAMA:)

Dziewczyny, teraz czekam na Wasze zdjęcia urodzinowe:-) znaczy dzieci:-D

Ostatnia edycja:
Marysia wygląda ślicznie i na starszą niż jest :-) ale Ty kochana to już widać że chyba zaraz zaczniesz NAm tu rodzić;-)umęczona biduuula .

edit.gafa jak cholera :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki super zdjęcia! Cleo twój Igi tak ładnie obstrzyzony czy tak jak Oli mało ma na głowie? ;-)

Maxweel na ostatnim zdjęciu to Ty?

edit...a no właśnie tak myslalam ze to Twoja mama ale po poscie Cleo nie chcialam gafy strzelic. Podobne do siebie jestescie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hihihi, Cleo, na tym ostatnim zdjęciu to moja mama:-D Ja jestem na zdjęciu wyżej (a właściwie mój brzusio):tak:

co Ty gadasz???:szok::-Dzmyliła mnie widocznie fryzura ..ale gafa...ale mama Twoja dobrze wyglada w takim razie skoro się pomyliłam:-)

Dziewczynki super zdjęcia! Cleo twój Igi tak ładnie obstrzyzony czy tak jak Oli mało ma na głowie? ;-)

Maxweel na ostatnim zdjęciu to Ty?

Ula od narodzin Igi nie był obcinany:-)ma długie włoski(nie widać aż tak) ale jeszcze taki puszek...nie przejmuję sie tym wcale,b ja mam grube,D tak samo także wyrosnie mu jeszcze mega czupryna:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry