reklama

Albumik

reklama
a to i ja coś wrzucę ;-) ,Lenka z babcią i Kuba z tatą strzelają minki :-)
Zobacz załącznik 409993Zobacz załącznik 409994

Lenka jest cudowna, już to pisałam kilka razy zresztą, wcale nie wygląda na noworodka. A jęzory świetne, z Kubusia fajny chłopak, a o mężu już nic nie napiszę:-p:-D

To ja też wrzuce fotki z wygłupów i odpoczynku z tatą, malowania paluszkami oraz z konikami jakie mamy obok domu ;)))

Super fotki, Konradek w fartuszku świetnie się prezentuje, a leżakowania nie zazdroszczę bo jak mi się Asia czasem położy to oddychać nie mogę:-D czasem lubi tak zasypiać:baffled:

Ania Lenka jest cudna :)) Ja zreszta cała rodzinka, no :-D
Juz dawno pooglądałam sobie Was na FB i tez własnie rzuciło mi sie na oczy ze mała wygląda conajmniej na miesięczniaka. Marcel tez wyglądał na starszego ale Lenka to juz w ogóle.

Aza konradek super, a blizny to ja tam nie widze :tak: Oj kochana za każdym razem wzdycham do Twojego mieszkania :-D Mogłabys kochana ukazac okno z rozwiązaniem makaronow i firanki?? Moze coż zgapie :D Tylko nie wiem gdzie bo ja mam takie kobylaste okna ze bez firanek sąsiedzi mieliby kino :D Pojedyncze mam tylko w łazience i na taras więc................ ;-);-)

ps. Marcel ma taki sam fartuszek :-p Ale jeszcze nie miał okacji go używac :zawstydzona/y:

IMG_3771.jpg Marcel je śniadanie. Buła bez masła - jak sie kłócił ze ma byc bez niczego. Do tego laga kabanosa i chłop zadowolony :-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry