reklama

Albumik

Agrafka jeszcze odbiegając od wątku zdjęciowego to kiedyś taki mały bejbik mnie przerażała i modliłam się żeby już był starszy. Teraz okazuje się , że obsługa starszaka to dopiero "jazda":-D
Osobiście wolałabym żeby Antek nie przychodził do szpitala jak będę tam rodzić. Zakładając oczywiście około 3 dniowy tam pobyt. Nie wiem co byłoby gdybym wylądowała na patologii albo na połoznictwie musiala dłużej leżec:baffled:

reklama
Ja ryczałam jak bóbr jak Julka przyszła po mnie do szpitala. A tylko dwa dni tam byłam.

Agrafka u nas w kościele w niedzielę była mama z półrocznymi trojaczkami i ok. 5-6 letnimi bliźniakami. Ta to dopiero miała hardcore. Zastanawiam się gdzie był tatuś:baffled: Najpierw jeden maluch zaczął się drzeć wiec go na kolano, za chwilę drugi więc na drugie kolano, a potem dziewczynka zaczęła piszczeć więc mama podskakując z dwójką na kolanach kołysała wózkiem + przyklejony do ramienia jeden z bliźniaków. A jeszcze kobita wstawała kiedy trzeba było, ba! klękała. Śmiałam się do A że ma jej pomóc.

Ale nie pisałam o tym?

Aniu jeszcze raz gratulacje, jejku jakie maleństwo ... :). W szpitalu w którym ja planuję rodzić nie wolno wchodzić na oddział dzieciom poniżej 10 roku życia :/, myślałam ze wszędzie tak jest, ale widze że nie :)

Ala dziś na youtubie wyklikała niechcący jakiś filmik z płaczącymi bliźniakami noworodkami i prawdę mówiąc włosy mi dęba stanęły. Mam nadzieję, ze dojrzeję do tego przez najbliższych kilka miesiecy :D
powiem ci że w pierwszy dzień mi przyprowadzili Kubę i było super dopóki nie musiał już iść :-( , bo on mnie za ręke i ciągnie do domu , ja nie idę on w płacz (ja też ale żeby nie widział) i potem długo go nie mogli w domu uspokoić :-(
dobrze że już po wszystkim ,

A tu trochę nas - Gonia wyjeżdża na wakacje;-), z siostrą ogląda bajki, z naszej wersalki zrobiły sobie łóżko piętrowe i my 3 przed snem
2latek.jpgOGLADANIE.jpglozkopietrowe.jpg3baby.jpg

reklama
To ja też wkleję kilka, moim basiorem już nie będę Was nękać;-)
Tu spacerek w parku:
DSCF0462 [DVD (PAL)].jpgDSCF0489 [DVD (PAL)].jpgDSCF0505 [DVD (PAL)].jpg
"Schowek" Marychy:
DSCF0516 [DVD (PAL)].jpg
Jedyna czynność, przy której w miarę się nie rusza i można strzelić fotę:-)
DSCF0521 [DVD (PAL)].jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry