reklama

Albumik

reklama
I ja po cichu bym chciała. Najgorsze jest to ze dobrze wiemy że znowu tworzenie fasolki zajmie kilka lat, a z drugiej strony nie chcemy szaleć bo a nóż widelec uda się od razu, a tu nie na dziecko pora... chociaż powiem Wam w tajemnicy że zaszaleliśmy ostatnio w dni płodne a tu nic, fasolki nie ma.

Marta fotę męża of course:-p

mama jest zupełnie odwrotnie Kuba=mama , Lena=tata :tak:
maxwell no mam tą grzywkę ni z gruszki ni z pietruszki i wolałam żeby mi do oczu nie szła w takiej chwili by mnie wkurzała jeszcze bardziej
dziunka poszperam i coś wrzucę ;-)

Aniu jeszcze raz gratulacje, jejku jakie maleństwo ... :). W szpitalu w którym ja planuję rodzić nie wolno wchodzić na oddział dzieciom poniżej 10 roku życia :/, myślałam ze wszędzie tak jest, ale widze że nie :)

Ala dziś na youtubie wyklikała niechcący jakiś filmik z płaczącymi bliźniakami noworodkami i prawdę mówiąc włosy mi dęba stanęły. Mam nadzieję, ze dojrzeję do tego przez najbliższych kilka miesiecy :D

ha ha jaki sprzeciw:-D
myślałam że coś pominęłam:-D

:)))

bo wiesz dopóki nie widziałam usg to miałam w głowie taką myśl "co to będzie jeśli będzie ciaża mnoga" szczególnie że w ciaży z Alą byliśmy rozczarowani jak się okazało, ze nie bliźniaki.
Teraz to zupełnie co innego, już wiem co to jednen łobuz, a jeszcze bliźniaki teraz jak jest Ala... Nie wyobrażam sobie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry