Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gosiulek my teraz zaczęliśmy stosować drogą maść i zobaczymy jakie będą rezultaty. Zauważylismy , że blizna na rączce zmiekła a na twarzy blizny po szwach bardziej sie rozeszły. Maść kosztuje za 15 ml 150 zł ale ja moge tyle dać jeśli będą efekty. Zrobię mu jutro fote i powiecie jak widzicie bo ja już sama nie wiem...
Pathanka auto pierwsza klasa, Konrad byłby z takiego przeszczęśliwy )))
Maxwell wow jaki fajny wielki brzuchol... oj, już niedługo )) Marysia oczywiście z ulubionym rosołkiem hehe...
MAXWEEL no tata widać, że poczuł się jak dziecko. Marysia to prawdziwy smakosz :-) A Ty i brzusio po prostu bomba !!!
DZIUNKA nerwica dlatego, że po dworze to może sobie jeździć ile chce, ale w domu obija wszystkie ściany, bo nie ma jeszcze koordynacji, a to cudo dość ciężkie, więc rzadko ma przejażdzkę po dworze.
Marcel głupie miny zrobił ale pochwalimy się dzisiejsza twórczością. Wydaje sie ze z obrazka pieskowego jest bardziej dumny ale znów drzewko jest dziełem marcela. Sam kleił i wybierał, ja tylko troszke pomagałam temu nadać kształt. Więcej nie zdąrzyliśmy zrobić bo już głód nam doskwierał ;-)