reklama

Albumik

reklama
Lenka ma już 10 dni! A przecież dopiero się urodziła:szok:

A tu trochę nas.

Tak Asia pewnego wieczoru jechała na spacerek:-p
DSC00440.jpg

Tu Julka i jej siostra bliźniaczka:rofl2:mam nadzieję że nie tylko ja widzę podobieństwo:-D
DSC00444.jpg

Tu zajęcia plastyczne;-) (miałam dziecko z głowy na 2 godziny!!!). Pan ludzik został zrobiony tylko i wyłącznie przez Joannę:tak: ja tylko podpowiadałam co można mu doczepić, ale nie mówiłam w którym miejscu;-)

DSC00451.jpgDSC00446.jpgDSC00447.jpg

A tutaj już z innej beczki. Pragnę się pochwalić co udało mi się wyhodować:-) Jeśli chodzi o grudnika to szczerze mówiąc nie spodziewałam się:rofl2: Ja z tych co często zapominają o podlewaniu:zawstydzona/y:jednak ostatnio wzięłam się w garść i proszę jak mi się pięknie roślinka odwdzięczyła:-)

SCHLUMBERGERA TRUNCATA:-DZdjęcia oczywiście niewyraźne i wcale a wcale nie oddają uroku tych pięknych kwiatków :tak:
DSC00460.jpgDSC00461.jpgDSC00464.jpg

A tu mój nowy Amarylis, a też się pochwalę choć tu nie filozofia wyhodować kwiaty. Co więcej, innego kwiatka, który aktualnie śpi w piwnicy, a właściwie samą cebulę wyrzuciłam do kosza rok temu a ona liście wypuściła na drugi dzień:eek: :-D tak ją ciach z powrotem do doniczki i do dziś żyje:-D No kocham te kwiaty nad życie:zawstydzona/y:
DSC00475.jpgDSC00473.jpg

Dziunka - jestem pod wrażeniem grudnika teraz, tzn. jego koloru bo jest niespotykany, drugi kwiatek też bossski, kobitki jak zawsze cudne, siostra bliźniaczka - podobieństwo jest ... a ludzik ... fiuuuu ale śliczny talenta małego masz w domu!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D Aśka jest boska. Wygląda jak jakaś specjalna agentka :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Co do kwiatów, to na tych sie nie znam :zawstydzona/y:
A podobieństwo widać u dziewczyn;-)
Przy ludziku Asia wygląda na taką dzidziusiową kuleczkę [mi się wydaje ze Marcelowi juz nawet te udzicha szczupleją:-(], ale zdolna jest, przyznać trzeba :tak: Ślicznotki :-p

Dziunka, prześliczne te Twoje córcie!!!A "bliźniaczka" Julki faktycznie podobna..:szok:;-) Rozumiem, że to psiapsiółki..A Asieńka zdolniacha!!
Kwiatki - ja się nie znam, ale śliczniutkie...:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry