Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
maxwell śliczne fotki , mała ma naprawdę super bujną czuprynkę
aza fajne to zdjęcie przy oknie :-) taki marzyciel z Konradka ?
Pola specjalnie dla Ciebie ;-)
Asia no tak porównując to podobni są bardzo chociaż Kuba strasznie podobny do mojego brata a Lenka do mojego D , chociaż każdy pewnie widzi to co chce widzieć Cleo tylko wygląda jakby siedziała bo zdjęcie jest od góry robione ;-) pola no ostatnio nie zgrywałam zdjęć z aparatu ale wkrótce coś wrzuce jeszcze ;-)
Aza fotka przy oknie słodziutka! A choinkę mamy na rynku bardzo podobną ale chyba jednak mniejszą. A szynszyla wypuszczacie czasem? Zawsze to było moje marzenie, ale w końcu stanęło na króliku. No ale trafił nam się okaz nie do oswojenia niestety, po domu fajnie latał, załatwiał się tylko w klatce, nawet lizał nam stopy hehe, ale nie dało się go wziąć na ręce i okropnie hałasował w nocy tupiąc nogami. Po roku go sprzedaliśmy a chętnych było na kupno od groma. Jeszcze 2 miesiące po sprzedaniu dzwonili
A jak jest ze sprzątaniem przy takim zwierzaku? Podobnie jak przy króliku?
AZA - cudne foty, a jakie fajne paputki ma Konrad a jaki masz porządek fiu, fiu... zdjęcia wieczorne superzaste Ania - Lenka coraz bardziej "dorosła" ;-), fajniutka.