• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Albumik

maxwell śliczne fotki , mała ma naprawdę super bujną czuprynkę :tak:
aza fajne to zdjęcie przy oknie :-) taki marzyciel z Konradka ?
Pola specjalnie dla Ciebie ;-) PB275442.jpg

reklama
Aza fotka przy oknie ja patrzy bardzo mi się podoba.taki maluszek się jeszcze wydaje.w pajacyku jest??choinka przepiękna:-)

Ania Lenka jak rośnie.a ona tu siedzi ??? czy to tak tylko wygląda;-)uroczy bąbelek:-)

Ania tylko jedno zdjęcie??:-D;-) kochana!! i jaka poważna:-)

AZA Na 1 zdjeciu taki mały bobasek z Konradka (pewnie przez pajacyk jak piszesz;-)) a na przedostatnim duży kawaler pozujący do zdjęcia:tak:

Asia no tak porównując to podobni są bardzo chociaż Kuba strasznie podobny do mojego brata a Lenka do mojego D :tak: , chociaż każdy pewnie widzi to co chce widzieć :-D
Cleo tylko wygląda jakby siedziała bo zdjęcie jest od góry robione ;-)
pola no ostatnio nie zgrywałam zdjęć z aparatu ale wkrótce coś wrzuce jeszcze ;-)

Aza fotka przy oknie słodziutka! A choinkę mamy na rynku bardzo podobną ale chyba jednak mniejszą. A szynszyla wypuszczacie czasem? Zawsze to było moje marzenie, ale w końcu stanęło na króliku. No ale trafił nam się okaz nie do oswojenia niestety, po domu fajnie latał, załatwiał się tylko w klatce, nawet lizał nam stopy hehe, ale nie dało się go wziąć na ręce i okropnie hałasował w nocy tupiąc nogami. Po roku go sprzedaliśmy a chętnych było na kupno od groma. Jeszcze 2 miesiące po sprzedaniu dzwonili:szok:
A jak jest ze sprzątaniem przy takim zwierzaku? Podobnie jak przy króliku?

Ania Lenka jest cudna i bardzo podobna do Kubusia:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry