Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aza, z Konradka niezły marzyciel..i jakie ma fajnusie paputki:-)
(ps.Marysię też ubieram do spania w pajacyka, bo ona uwielbia ściągać z siebie kołdrę).. AniaSm - do schrupania Twoja Lenka!!!Słodkości;-)
Dziunka co do szynszyla to puszczam go po domu jak nie mam pomysłu na zajęcie Konrada i wtedy lata za nim jak szalony. Co do sprzatania to jest o wiele lepiej niz z królikiem (miałam przez jeden miesiąc) bo tak nie śmierdzi. Właściwie wcale nie śmierdzi, sprzątam mu tak co 2 lub 3 tygodnie ale ze względu na bałagan a nie zapach. Jak dla mnie jest to najlepsze zwierze dla dzieci...
Anawawka ja i porządek... Tylko tak wygląda, dobrze, że kuchni nie musiałam pstrykać ))
Studenckie czasy powiadasz hehe... Powiem Ci, że mi również Wrocław bardzo się podoba. Widziałam wiele miast i jakbym miała zamienić Wrocław to tylko na Gdańsk ))
Lenka bardzo się zmieniła... baaardzo . śliczna malutka!!!
Aza ale świateczne to zdjęcie... malec w pajacu , spoglądający przez okno. Sielsko , anielsko i leniwie