reklama

Albumik

reklama
to do dzieła ;)) gdybym chcaiała ją ubierać w wigilie to bym sie nerwicy nabawiła. Nie nie, ja wole wczesniej tak jak u mnie w domu i wiem ze ze wszystkim zdążę a i cieszy oko troche dłużej ;))

My dwa dni temu zalozylismy lampki, ale na reszte nie bylo sily(maz robi po 12h i jak wraca to pada) i ubiore we srode jak maz bedzie mial wolne;] no ale te Wasze wygladaja slicznie :-)

ja tak wszystko robię , że w Wigilię spokojnie mam czas na ubieranie choinki. Dziś z Etną doszłysmy do wniosku , ze kazdy robi jak go wychowano;-)
na razie u nas świecą sie światełka na balkonie , świecznik adwentowy to już kolejny tydzień

My ubieramy wcześniej dlatego, ze na święta wyjeżdżamy aż do Nowego Roku i chcemy mieć trochę świąt w naszym mieszkaniu :)
U mojego M w domu ubiera się Wigilię, a u mnie w domu dzień przed wieczorem.

Ja juz nie pamiętam jak to kiedys ubieraralismy choinkę tzn ile przed swiętami. Potem ubieraloismy w wigilię. Teraz tez tak miało byc chociaz dla mnie dzien nie ma znaczenia czy to w dzien wigilii czy w przed dzien. Teraz ubralismy na tydzien przed wigilią bo Oli wszystkimi choinkami spotkanymi w sklepie sie zachwycał wiec czemu mu nie sprawic frajdy i ubrac choinkę juz teraz. Myslę ze tydzien przed swiętami jest dobrym czasem na ubieranie choinki, napewno w następnym roku tez ubierzemy wczesniej ale to będzie zawsze weekend zeby choinkę moc ubrac rodzinnie i bez pośpiechu.

reklama
No to macie i moją.
Oczywiście nie jest taka jak w rzeczywistości...Tutaj jakaś krzywa wyszła i światełka nie takie jak trzeba,aj wogóle...
IMG10008.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry