Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
śliczne macie choinki , ja się muszę też w końcu zebrać i ubrać swoją ale to może w środę bo jutro idziemy z Leną na szczepienie
a mój też ma smoczka ale tylko do spania i robi w pieluchę ,tylko z butli nie pije na szczęście dla mnie,no i nie mówi w zrozumiałym dla mnie języku ;-)
za to gra na gitarze i śpiewa alua co w tłumaczeniu znaczy allelujaZobacz załącznik 418017

wizytę mamy 25 stycznia, juz niedługo. Po tej wizycie wybieram sie do psychologa, myślę, ze Michał juz powinien zakumać, niby powinien mieć 2,5 roku żeby to odniosło rezultaty ale zobaczymy. Musi mnie tylko lekarz utwierdzić, ze to faktycznie sprawa psychiki.Kilolku, moja Marycha też ssie smoka, na szczęście do spania, pije mleko z butelki i robi w pampka..więc luzik;-) Ja mam zamiar wziąć się za pampka w styczniu - zobaczymy..a smoka na razie nie likwiduję, bo się boję, że będzie Martusi podbierać..bierze smoka jak juz bardzo mu sie kupę chce :/ wtedy się bardzo stresuje. No i spi niestety ze smokiem. Michał generalnie jest moja porażką wychowawczą - ssie smoka, pije z butelki (całe szczęscie tylko przed spaniem) załatwia się tylko w pieluchę
ale za to potrafi jeździć na motorze na akumulator i kierować we wszystkie strony - jeździ po pokojach u dziadków w bloku co nie jest latwe, bo zakręty trzeba brac ostre, i co chwila zmiana kierunku, wrzuca biegi, w tym wsteczny. A Kuba tego nie potrafi.

ale nawet z Nim u kogoś pokazuje i idzie do toalety, zwlaszcza jak to nowe miejsca